Christian Bale şi Nicolas Cage se transformă în doi inventatori celebri

de Cristina Grigore în 12 Iul 2012
Christian Bale şi Nicolas Cage se transformă în doi inventatori celebri

Un film despre doi dintre cei mai mari inventatori ai istoriei, Nikolas Tesla şi Thomas Edison, îi va avea în rolurile centrale pe Christian Bale şi Nicolas Cage, anunţă BleedingCool.com.

Starul lui The Dark Knight Rises îl va întruchipa pe Tesla, în vreme ce Cage se află în negocieri pentru rolul lui Edison. La cârma proiectului a fost ales regizorul lui Prince of Persia: The Sands of Time, Mike Newell.

Povestea din Tesla, Ruler of the World se va concentra pe relaţia dintre cei doi oameni de ştiinţă, o rivalitate ce s-a conturat pe parcursul secolului XIX şi a constat în ideile şi personalitatea diferită a acestora. Tesla a susţinut popularizarea curentului electric alternativ, în vreme ce Edison pleda pentru curentul continuu.

Deşi avea competenţele, energia şi geniul necesar pentru a schimba faţa lumii aşa cum o  ştim azi, Tesla a fost mai puţin popular decât oponentul său, Edison, care era în plus, un bun afacerist, foarte apreciat, în special de conaţionalii săi americani. În fapt, se spune că Tesla a fost în mod constant neîndreptăţit în timpul vieţii, multe din invenţiile sale fiindu-i atribuite lui Edison.

În rolul lui Tesla a apărut în The Prestige David Bowie. Filmul, lansat în 2006, l-a avut pe Christian Bale în rol principal.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Lalolica pe 12 iulie 2012 13:02
mi se par doua alegeri total nepotrivite:))))
cristi23 pe 12 iulie 2012 15:26
eu zic ca ar iesi un film bun.poate ca si prestigiul care a avut parte de un duo grozav Hugh Jackman si Bale......acum ar fi Bale si Cage.........de ce nu??
Gebeleizis pe 12 iulie 2012 20:10
Un subiect interesant. Chiar ma miram cu ceva timp in urma nu a parut nici un film care sa descrie rivalitatea deja legendara dintre Nicola Tesla si Thomas Alva Edison.
Fourleaf22 pe 12 iulie 2012 21:25
Ar putea sa fie o revigorare pentru cariera lui Nicholas Cage, dar regizorul acela nu imi da prea multa incredere, desi m-am distrat la PoP, Harry Potter 4 a fost cel mai slab din serie...
alex_il_fenomeno pe 30 iulie 2012 23:43
uite o idee mai originala din ultima vreme ...
Theodoric pe 13 septembrie 2012 14:36
ma asteptam asta de la Cage:D
Rippa pe 8 martie 2014 17:55
cu siguranta!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells