Adrien Brody vrea să regizeze filme

de Răzvan Boboc în 7 Iul 2010
Adrien Brody vrea să regizeze filme

Celebrul actor Adrien Brody, deţinător al unui Oscar pentru rolul din The Pianist, a declarat într-un interviu că vrea să devină regizor, scrie Femalefirst.co.uk. Brody a spus că, pe lângă actorie, este pasionat şi de alte lucruri.

"M-am gândit la regie, mai ales datorită libertăţii pe care aceasta ţi-o oferă, însă, cu toată sinceritatea, munca mea ca actor este lucrul pe care mi-ar plăcea să-l fac toată viaţa", a declarat actorul.

Brody a mai vorbit şi despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru rolul din Predators care va fi lansat vineri şi în cinematografele din România. A trebuit să se îngraşe cu 13 kilograme pentru a intra în pielea soldatului Royce.

"Este nevoie de multă muncă pentru a-ţi schimba aspectul fizic, însă nu este vorba doar de a face exerciţii fizice, ci şi de un antrenament specific de întărire a musculaturii, de mărire a masei musculare, cu care eu nu eram deloc obişnuit. Mâncatul devenise pentru mine o slujbă cu normă întreagă. Mâncam şase mese copioase în fiecare zi şi am luat proteine şi suplimente alimentare", a mai spus actorul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
copila_satanista pe 7 iulie 2010 15:32
chiar as vrea sa il vad si in ipostaza de regizor, am un feeling ca ar da substanta filmelor sale.
mvpsebi pe 7 iulie 2010 15:33
cred ca va fi si un regizor bun..
Johan Licht pe 8 iulie 2010 01:01
Interesant!Ar putea face ceva.Acum este un val de actori care vor sa devina regizori sau sunt deja regizori.Unul dintre motive ar fi si acela ca se plateste mai bine.Sper sa aiba succes.
Krakatau pe 8 iulie 2010 02:36
Da' l-au indopat aia, nu gluma...
Cred ca e genul de actor care s-ar descurca bine si ca regizor, nu stiu de ce.

marius93 pe 8 iulie 2010 07:25
Da, cred ca ar face si niste filme bune ca regizor.
Bagio pe 2 februarie 2011 22:44
culmea....dupa ce a trebuit sa slabeasca destul de mult ca sa poate juca in Pianistul,acum a trebuit sa se ingrase ca sa joace in Predators....ce mai urmeaza?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells