Adaptarea cinematografică a lui World of Warcraft şi-a găsit scenarist

de Cristina Grigore în 3 Aug 2012
Adaptarea cinematografică a lui World of Warcraft şi-a găsit scenarist

La convenţia Comic-Con de la începutul lunii iulie regizorul Sam Raimi a anunţat că se retrage de la cârma lui World of Warcraft, adaptarea superpopularului joc video al Blizzard Entertainment. Oferta celor de la Disney, de a lucra la o nouă versiune, live-action, a poveştii vrăjitorului din Oz, a fost mai tentantă pentru Raimi, care blocat astfel, pentru o vreme, planurile Legendary Entertainment.

Studiourile sunt însă hotărâte să meargă înainte cu aducerea pe marele ecran a lumii complexe şi fascinante a jocului şi l-au angajat acum pentru a adapta povestea - până la alegerea şi a unui alt regizor - pe Charles Leavitt.

Scenaristul este un colaborator recent al Legendary Pictures. El a lucrat la una din viitoarele pelicule ale studiourilor, The Seventh Son, un alt fantasy de aventură, ce-i are în distribuţie pe Ben Barnes, Julianne Moore şi Jeff Bridges. Filmul va avea lansarea în toamna anului viitor. Din palmaresul lui Leavitt mai fac parte The Expres, Blood Diamond şi K-PAX.

Tot studiourile Legendary Pictures vor aduce pe marele ecran şi adaptarea jocului video Mass Effect, al companiei BioWare.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
raulk pe 3 august 2012 10:04
nu cred ca va fi stie cine ce ...acum sa vedem
Bad_boy_Vlad pe 4 august 2012 13:50
pai asta depinde de regizor si scenarist. dar pvestea este de nota 10!
Tzak pe 6 august 2012 10:14
Esti cam prost daca zici ca ei vor sa ecranizeze tema jocului pvp. PvP (player versus player) nu are nici un farmec, povestea in schimb este de nota 10 si pe aceea o vor ecraniza.
HarryCineastul5 pe 3 august 2012 10:49
Prea multe greseli Cinemagia, in articole! "Scenaristul este un colaborator recent al Legendary Pictures." nu spuneti ce scenarist si apoi spuneti ca din palmaresul lui Leavitt( care e regizorul sau scenaristul?) sunt Blood Diamond si K-PAX, filme regizate de alti oameni! E cam incurcata problema voastra....
Bayard pe 3 august 2012 10:56
Este un miracol ca nu-l regizeaza Uwe Boll :)
darayawaus pe 6 august 2012 01:12
Nu cobi!!!
corneliu86 pe 3 august 2012 14:32
Probabil ca o sa iasa un film de rahat cum e si materialul de baza...universul Warcraft e copiat dupa material care e copiat la randul sau, si se vede...
CosminHorrorMaster pe 3 august 2012 22:43
Mai bine iti pastrezi opinia, lol boy...
bloodthirst pe 8 august 2012 21:13
Nu vad absolut nici o legatura intre universul Warcraft si povestea LOTR si o spun mai ales ca sunt un fan LOTR si tot ce preprezinta Blizzard deopotriva.
legolas05 pe 3 august 2012 16:02
sa se faca cat mai repede filmul
azalea pe 3 august 2012 16:27
nu se face o adaptare si dupa DOTA sau poate dupa Starcraft? glumeam, eu zic sa lase jocurile asa cum sunt, le sta mai bine.
AeroX pe 4 august 2012 14:12
Daca le face chiar Blizzard ar iesi niste animatii excelente. Insa nu DOTA, ala nu e joc, ci un mod pentru multiplayer. StarCraft ar avea cel mai mult succes dupa parerea mea, insa la cat de mult lucreaza Blizzard(ani de zile) doar pentru a obtine nici 20 minute de cinematics, mai bine se lasa lucrurile asa cum sunt. Nu-mi imaginez un Ridley Scott sau James Cameron oferindu-ne nimic mai mult decat efecte speciale,decoruri. Macar sa-l ia scenarist pe Chris Metzen si tot ar fi ceva. Insa parerea mea e ca doar Blizzard stie ce sa scoata ca lumea, nu vreun studio de productie de filme.
bloodthirst pe 8 august 2012 20:58
Bine spus AeroX legat de o adaptare in ceea ce priveste Dota,chiar ar iesi aiurea.In ceea ce priveste cinematics-urile Blizzard eu cred ca merita sa astepti si 20 de ani,au fost intotdeauna incredibile!Glumeam desigur legat de asteptare,dar daca un cinematics are durata lunga pana la lansare e din pricina jocului cu care se lanseaza impreuna.
RaMbleR pe 3 august 2012 20:50
hai cu Mass Effect mai repede
CosminHorrorMaster pe 3 august 2012 22:44
De ce am o impresie ca o sa mai dureze ceva timp, ca doar filmul trebuie sa vina din 2003...
deynho pe 4 august 2012 23:36
Un film Warcraft are un potential urias, insa are nevoie de un regizor mare. Un Spielberg, Cameron, Peter Jackson....si bani foarte multi
alex_il_fenomeno pe 18 august 2012 12:34
eu raman sceptic cu privire la acest film .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells