Vehiculele bizare din Mad Max: Fury Road

de Cristina Grigore în 28 Iul 2012
Vehiculele bizare din Mad Max: Fury Road

Cel de-al patrulea film din seria Mad Max, Mad Max: Fury Road, se află acum în lucru pe platourile de filmare din Namibia, unde au fost surprinse şi aceste interesante cadre, preluate de pe Republikein.com, ce ne familiarizează cu unele dintre cele mai neobişnuite vehicule văzute până acum într-un SF post-apocaliptic.

Pelicula lui George Miller a avut de înfruntat o mulţime de obstacole până la demararea producţiei, amânată în două rânduri, prima dată din cauza Războiului din Irak, apoi de ploile torenţiale din Australia, ce au făcut ca filmările să se mute în Namibia. Tom Hardy l-a înlocuit pe Mel Gibson în rolul principal, un rol cheie, cel al lui Furiosa, fiindu-i oferit lui Charlize Theron.

Fury Road a fost anunţat drept prima parte a unei trilogii – cu accent pe scenele de acţiune oferite de grozavele vehicule – a cărei continuare se va numi chiar Furiosa.

Din distribuţie mai fac parte Nicholas Hoult (Nux), Rosie Huntington-Whiteley, Zoe Kravitz şi Riley Leough. Filmul este programat să apară în cinematografe spre sfârşitul anului viitor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Sayko pe 28 iulie 2012 15:12
Scoateti din reclame ca te duc la disperare indierent cat de calm ai putea fi.Cat despre film,deabi astept sa apara.
chrismechris pe 28 iulie 2012 15:15
Abia astept sa apara!
Chelbos pe 29 iulie 2012 09:59
nici un film mad max nu a avut nici macar un vehicul normal. abia astept sa vad filmul. sper sa se ridicce la asteptari
macsimus pe 29 iulie 2012 14:38
Sa va frec cu reclamele voastre.Sunteti niste fomisti, ati fi in stare s-o luati si la dorsal pentru 10 euro cat va dau astia.Nu poti accesa o pagina fara sa-ti apara o poza pe tot ecranu, un trailer nu mai vezi fara sa ai si reclama.
Sa va spalati cu ele pe cap si cu site-ul !!

llullaillaco pe 29 iulie 2012 17:06
Va fi un film interesant. Dar faceti bine si scoateti reclamele de pe pagina, ca imi mananca zilele si-mi pun rabdarea la grea incercare.
dany2k9 pe 30 iulie 2012 07:22
folositi adblock,dar nu vreti reclame..
alex_il_fenomeno pe 14 august 2012 11:53
asa cred ca si trebuie sa fie .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells