Un sărut de pe platourile de filmare ale noului Spider-Man!

de Cristina Grigore în 5 Ian 2011
Un sărut de pe platourile de filmare ale noului Spider-Man!

Nu doar camerele de filmat stau aţintite asupra celor doi actori din rolurile principale al noului film Spider-Man, ci şi aparatele de fotografiat. După ce luna trecută am văzut transformarea Emmei Stone din roşcată în blondă pentru rolul lui Gwen Stacy, iată că acum, datorită Collider, care a preluat imaginile pe care le poţi vedea în galerie de pe Gossip Center, putem fi martorii unui sărut între protagonişti.

Scena nu este o surpriză, deoarece idila lui Peter Parker cu Gwen Stacy a fost deja anunţată în descrierea filmului din ştirile anterioare. Cum filmările sunt abia pe la început, aceasta ar putea fi una din primele scene tandre dintre cei doi, ce a avut loc în vacanţa de Crăciun într-un liceu din Los Angeles.

Chiar dacă nu sunt figurile cu care fanii s-au obişnuit în filmele cu Spider-Man (Tobey Maguire şi Kirsten Dunst în rolul lui Mary Jane Watson), Stone şi Garfield ar putea face pe ecran un cuplu reuşit. Sunt doi actori cu un început promiţător de carieră, iar chimia extraordinară despre care vorbeau producătorii când au ales să îi distribuie pe cei doi actori împreună nu este singurul lucru pe care îl au în comun. Într-una din primele lor întâlniri pe platourile de filmare la Spider-Man, cei doi au glumit despre nominalizările la diverse premii obţinute pentru interpretările din A Social Network  şi Easy-A, cândărindu-şi chiar şansele de nominalizare la Oscar.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 5 ianuarie 2011 10:02
poate s-au indragostit in timpul filmarii, dragostea este neprevazuta, sau poate faceau repetitii la sarutul ce o sa urmeze in film :-)))
spartacus pe 5 ianuarie 2011 10:27
Un jaf de film, altceva nu pot spune despre aceasta idee idioata a producatorilor de la Hollywood de a reveni la inceputurile lui Spiderman cind, pur si simplu, puteau continua foarte usor si fluent aventurile cu un Spiderman adult, ce ar fi putut servi o multitudine de idei scenaristilor. Pentru unii, chimia e a dracului de grea, hehehe....
SzaLo pe 5 ianuarie 2011 16:10
Eu inca am sperante ca filmul sa iasa bine.In benzile desenate Gwen Stacey era prima prietena a lui Peter Parker,dar asta moare chiar in primele benzi.De aceea nu cred ca Emma Stone va avea mult screenplay in aceasta productie,poate doar in primul film, daca chiar vor sa faca o noua trilogie.
Din cate vad eu ,de data asta nu merg pe un sir al povestii alternative ca in prima serie(care e o trilogie foarte buna),ci pe prima editie clasica a benzilor, doar putin alterata.
Asteptari chiar atat mari n-am de la film ,dar sper ca doar scena mentionata in acest articol va filmata la Los Angeles si nu intregul film.Daca actiunea nu se va petrece in New York atunci trebuie sa spun ca chiar va fi un esec.

Roxana pe 5 ianuarie 2011 16:49
Pt. Szalo: Am citit prin decembrie ca filmarile vor avea loc în L.A. mai mult, doar vreo doua saptamani in N.Y.
Eu sper sa iasa ceva demn de vizionat:) Imi place de Emma, ar putea ridica nivelul acestei productii. De Garfield nu sunt prea sigura.

JohnnyAddams pe 5 ianuarie 2011 17:54
@spartacus : ai vazut filmul cumva? Sa ne anunti cand il vezi ca e o tampenie.......Macar uita-te si tu sa vezi de ce a fost restartat.
AnDlLuTs pe 5 ianuarie 2011 20:14
Chiar merita vazut filmul! :x Emma Ston este o actrita deosebita. pune suflet in ceea ce face si mereu ne impresioneaza ...!
SzaLo pe 5 ianuarie 2011 21:12
@JohnnyAddams .Nu sunt sigur dar o cauza ar fi ca Kirsten Dunst na vrut sa continue rolul ei ca M-J. Watson.A declarat asta in cateva interviuri daca amintesc bine.
Ai citit altceva care are legatura cu restartul filmului care nu era mentionat aici pe site?Ca nu am fost prea atent in legatura evolutiei acestui film.:|

MissBlossom01 pe 5 ianuarie 2011 21:36
@Radu1711 - "poate s-au indragostit in timpul filmarii" Sa stii ca da,cu zeci de paparazzi pe langa ei si cu camerele de filmat in spate . . .
LaFox pe 5 ianuarie 2011 23:32
Emma stone a spus ca a semnat pt mai multe filme cu spiderman. deci nu cred ca va murii,desi in benzi nu prea are viata lunga personajul ei.
dar andrew..are o fata de fugi in pozele de mai sus.

dan pe 5 ianuarie 2011 23:35
nu stiu de ce,insa dl regizor cred ca a fost beat cand l-a ales pe baiatul asta in acest rol.
nu se potriveste frate de nici o culoare.

psihologu pe 10 ianuarie 2011 14:27
ne-am obisnuit cu anterioarele...nu stiu ce sa zic...sa speram ca va iesi bine...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells