Trei actriţe luptă pentru Superman, dar nu vor fi Lois Lane

de Cristina Grigore în 4 Feb 2011
Trei actriţe luptă pentru Superman, dar nu vor fi Lois Lane

Sunt trei, sunt blonde, sunt frumoase şi concurează pentru un rol în viitorul Superman regizat de Zack Snyder. Potrivit Variety, Rosamund Pike, Diane Kruger şi Alice Eve sunt actriţele preferate de Warner pentru un rol ce le va aduce alături de Henry Cavill, noua întruchipare a faimosului supererou. Dar… personajul pe care îl va interpreta cea aleasă de studiouri nu va fi cel al lui Lois Lane.

Contrar supoziţiilor de până acum, se pare că Lois nu va mai fi personajul principal feminin din Superman. În lipsa unor declaraţii ale producătorilor, nu se ştie deocamdată dacă Lois Lane va mai apărea, totuşi, în producţia regizată de Snyder, şi nici cine este noul personaj de care se va îndrăgosti Clark Kent.

În funcţie de scenariul gândit de David S. Goyer, noua parteneră a lui Superman ar putea fi un prezenţă nouă, sau unul dintre vechile nume întâlnite în benzile desenate: Lana Lang şi Chloe Sullivan (ambele apar şi în Smallville), Supergirl (Kara Zor-El), Catherine Grant (colegă cu Kent şi Lane la Daily Planet).

Se pare că una din condiţiile puse de Warner pentru noul rol a fost ca viitoarea colegă de platou a Cavill să nu îl pună în umbră pe mai puţin cunoscutul actor. Acesta a fost criterul major care a dus la alegerea lui  Krueger (Inglorius Basterds), Eve (care ar fi putut primi rolul lui Hayley Atwell din Captain America) şi Pike (Die Another Day, An Education).

Potrivit Variety, a început căutarea şi pentru rolul unui personaj negativ, dar nu s-a stabilit încă numele vreunui pretendent.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 4 februarie 2011 12:52
Cred ca in cazul lui Diane Kruger nu se pune problema "sa nu il puna in umbra"
( Wicker Park , Joyeux Noel, Troy, National Treasure, National Treasure: Book of Secrets, Inglourious Basterds).
H. Cavill: The Tudors, Stardust (rol secundar) plus inca cateva filme mai mult sau mai putin cunoscute.
Personal o prefer pe Diane Kruger urmata de Rosamund Pike. Alice Eve e prea "blonda" pentru un asemenea rol.

bogdanel1991 pe 4 februarie 2011 14:25
toate frumoase indiferen de cine ar juca au talent is f frumoase deci .............vom vedea
JohnnyAddams pe 4 februarie 2011 17:05
Alice Eve e o actrita buna si este underrated. Ar merita un asemenea "push" sa zic asa, oricum am incredere in Zack Snyder, alaturi de Nolan unul dintre regizorii care nu cred ca pot scoate ceva slab.
Vorador pe 4 februarie 2011 18:19
Intr-adevar sunt frumoase, dar sa fie oricare dintre ca vreau sa apara cat mai repede filmul caci imi este dor de un Superman.
Radu1711 pe 5 februarie 2011 17:56
Alice eve se potriveste cel mai bine
legolas05 pe 5 februarie 2011 23:53
toate is frumoase...miar placea Diane Kruger sa joace in film
diana7 pe 6 februarie 2011 13:17
Diane Kruger mi se pare cea mai draguta

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells