Trecutul revine! Imagini soc cu Angelina Jolie!

de Razvan Boboc în 20 Mai 2008
Trecutul revine! Imagini soc cu Angelina Jolie!

Ziarul britanic "The Sun" a publicat o inregistrare video in care Angelina Jolie apare cu pupilele dilatate, langa o femeie care fumeaza heroina. Inregistrarea este din 1999, inainte ca actrita americana sa devina un star hollywoodian si ambasadoare a ONU. Actrita nu apare consumand droguri dar se lauda ca adora sexul sado-masochist si sa-si ucida animalele de companie, adaugand: "Este o chestie cool".

Jolie, acum in varsta de 32 de ani, a recunoscut in trecut ca a consumat droguri pe cand nu era inca o vedeta la Hollywood. "Am luat cocaina, heroina, ecstasy, LSD, de toate. Am renuntat la ele cu foarte mult timp in urma", a spus Jolie.

.

In luna aprilie, revista "In Touch Weekly" a intrat in posesia unui set de poze extrem de valoros al celebrei actrite Angelina Jolie. Pozele au fost realizate pe cand aceasta era doar o adolescenta de 16 ani cu ambitii mari. Angelina Jolie poate fi admirata in poze in lenjerie intima, dezinvolta si extrem de provocatoare. Controversatul pictorial a fost realizat de Sean McCall si intreaga sedinta foto a fost filmata.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells