Tom Cruise a atins culmea penibilului imitandu-l pe Elvis Priesley

de Razvan Boboc în 15 Dec 2008
Tom Cruise a atins culmea penibilului imitandu-l pe Elvis Priesley

Celebrul actor Tom Cruise a fost protagonistul unui moment care nu poate fi catalogat decat penibil in cadrul emisiunii lui Jay Leno. Cruise l-a imitat pe legendarul Elvis Presley, conform Mirror.co.uk. Actorul vorbea cu Leno despre sotia sa, Katie Holmes, si despre prestatia acesteia pe Broadway. Leno l-a intrebat daca s-a gandit vreodata sa mearga pe urmele sotiei si sa intepreteze un rol intr-o piesa de teatru.

In acel moment, Cruise a dezvaluit intregii lumi ca inainte de a deveni o vedeta la Hollywood, a jucat intr-un muzical intitulat "Guys and Dolls". Leno l-a intrebat daca poate canta. Cruise nu a stat prea mult pe ganduri si a inceput sa cante celebra piesa "Blue Suede Shoes". Mai mult, a incercat sa imite miscarile legendarului Elvis. O pauza publicitara l-a intrerupt brusc pe Cruise.

Holmes joaca pe Broadway in piesa "All My Sons", alaturi de Dianne Wiest si Patrick Wilson. La avanpremiera din luna septembrie, Cruise a declarat "A fost extraordinara", mandru de sotia sa. La avanpremiera de la teatrul Gerald Schoenfeld, a mai participat si actorul Dustin Hoffman.

Taguri:  Tom Cruise

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells