"The Spirit" al lui Frank Miller va fi lansat de Craciun in America

de Razvan Boboc în 9 Mai 2008
"The Spirit" al lui Frank Miller va fi lansat de Craciun in America

Lionsgate a decis ca premiera filmului "The Spirit" sa aiba loc chiar in ziua de Craciun. Lungmetrajul este o adaptare a unei serii de benzi desenate create de Will Eisner si este scris si regizat de Frank Miller ("Sin City"), anunta Hollywood Reporter. Initial, productia urma sa fie lansata pe data de 16 ianuarie 2009. Din distributie fac parte Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Gabriel Macht, Eva Mendes, Sarah Paulson, Stana Katic, Dan Lauria, Jaime King, Paz Vega sau Louis Lombardi.

Personajul principal al unor benzi desenate celebre in anii '40, The Spirit (Gabriel Macht) este un justitiar mascat care isi insceneaza moartea pentru a lupta mai eficient impotriva criminalilor din Central City. Cel mai periculos adversar al sau este The Octopus (Samuel L. Jackson), care ucide pe oricine ii vede fata si planuieste sa arunce in aer intregul oras.

Mutat de Craciun, "The Spirit" va intra in concurenta pentru suprematia in box office cu doua premiere: o productie Disney ("Bedtime Stories") si lungmetrajul marca Fox ("Marley & Me").

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells