The Expendables, pe primul loc în Statele Unite

de Ştefan Dobroiu în 16 Aug 2010
The Expendables, pe primul loc în Statele Unite

The Expendables, noul film de acţiune în care Sylvester Stallone strânge o mulţime de nume celebre ale genului, s-a clasat pe primul loc în box-office, conform estimărilor pentru weekend. The Expendables, lansat şi în România tot vineri (poţi citi o cronică aici) a strâns nu mai puţin de 35 de milioane de dolari de vineri până luni, întrecând-o pe Julia Roberts şi al ei Eat Pray Love, cu bilete vândute în valoare de 23,7 milioane de dolari.

Pe locurile trei şi patru s-au clasat The Other Guys şi Inception, cu 18, respectiv 11,3 milioane.

Surprinzătoare sunt încasările mici ale lui Scott Pilgrim vs. the World, regizat de Edgar Wright. Deşi a fost primit cu cronici elogioase, neconvenţionalul film cu supereroi a încasat doar 10 milioane de dolari în weekendul lansării, clasându-se de-abia pe locul cinci. Filmul se lansează şi la noi pe 15 octombrie.

Mâine distribuitorii din România vor anunţa şi ei rezultatele pentru cele câteva zeci de titluri prezente în acest moment pe ecranele noastre.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
victor_neo75 pe 16 august 2010 12:49
Desi la americani "The Expendables" a incasat cam jumatate din incasarile din primul weekend ale lui "Inception", la noi mai mult ca sigur o sa fie pe dos: incasari duble pt 'The Expendables" in primul weekend (undeva intre 30 si 40 de miii de bilete; maine vom afla cat exact) ! "The Expendables" e doar cel mai asteptat film de actiune al anului la noi !!!

"Eat, Pray, Love" e un fel de "Julie & Julia" pt anul asta, doar ca protagonista este Julia Roberts de 43 ani, care n-a mai jucat in roluri principale, in drame, de la filmul care i-a adus Oscarul in 2001: "Erin Brockovich" (2000) !

"Scott Pilgrim vs. the World" desi are parte numai de critici foarte pozitive a avut incasari mediocre !

alex_il_fenomeno pe 17 august 2010 09:27
la ce distributie si actiune are filmul , nu este deloc o surpriza !
victor_neo75 pe 17 august 2010 10:17
Poate updatati vreodata secolul asta incasarile reale din SUA care apar luni seara !
cavallioty pe 17 august 2010 13:33
victor din fericire te-ai inselat in privinta incasarilor lui The Expirates...pardon Expendables
R_Afc pe 1 septembrie 2010 11:49
Ce amuzant esti tu, mai cavallioty.
cetateanu pe 1 noiembrie 2010 21:26
'' Inception'' de o suta de ori mai bun decat''The Expendables'' dar nu ma mai mira nimic pentru ca americani de rand nu prea au o cultura nici macar cinematografica.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells