Superman va lupta în Africa de Vest

de Cristina Grigore în 18 Apr 2011
Superman va lupta în Africa de Vest

Scenariul noului film Superman: Man of Steel a fost sumar conturat anul trecut şi în chiar dacă producţia a avansat de atunci prin completarea distribuţiei şi câteva informaţii legate de antagoniştii cu care se va înfrunta supereroul, nu ştim prea multe despre acțiunea reboot-ului semnat de Zack Snyder.

Cei de la Bleeding Cool au făcut rost de informaţii noi, care confirmă deplasarea lui Superman pe continentul african şi în Smallville. Potrivit acestora un tânăr reporter pe nume Clark Kent călătoreşte prin toată lumea acoperind diverse subiecte de ştiri. Când este forţat să îşi folosească puterile pentru a aplana un conflict major în partea de vest a Africii, el se îndreaptă mai întâi spre Smallville, unde încearcă să afle mai multe despre originea sa şi rolul său ca supererou al pământenilor.

Este practic aceeaşi descriere ca cea de anul trecut şi confirmă, astfel, în lipsa unui sinopsis oficial, că o parte din acţiune se va petrece în Africa de Vest şi în Smallville. Actriţa Amy Adams, care a primit în film rolul lui Lois Lane, a declarat recent că aventurile lui Superman (Henry Cavill) vor acoperi întreaga evoluţie în timp a acestuia, de la naştere şi până la transformarea totală într-un gardian al Pământului cu puteri excepționale.

Sinopsis-ul aflat pe pagina de Wikipedia a peliculei este apropiat ediţiei benzilor desenate Superman intitulată Birthright. Potrivit acestuia, povestea din filmul lui Snyder se deschide cu repovestirea distrugerii planetei Krypton. Jor-El este trist pentru că nimeni nu va afla despre „miracolele” la a căror îndeplinire a ajutat şi planeta sa şi îl pregăteşte, împreună cu soţia sa, pe micul Kal-El pentru călătoria spre Pământ, neştiind cu siguranţă daca băiatul va supravieţui.

Descrierea continuă cu plasarea lui Kent în regiunea vestică a Africii, în mijlocul unei crize majore iscată de clanurile fictive Ghuri şi Turaaba. El se întoarce apoi în Smallville, unde, alături de mama sa, Martha Kent, caută nava kryptoniană cu care a ajuns pe Terra şi încearcă să afle, din înregistrările holografice găsite acolo, mai multe informaţii despre originea şi rolul existenţei sale.

Lui Superman: Man of Steel i se vor opune Zod (Michael Shannon) şi Faora, iar părinţii adoptivi ai supereroului – Jonathan şi Martha Kent - vor fi interpretaţi de Kevin Costner şi Diane Lane.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
nsanyi23 pe 18 aprilie 2011 10:04
Va fi superb Africa e ceva speciala
Piratu pe 18 aprilie 2011 10:24
Sunt curios ce va face Snyder din Superman asta. Partea cu Africa pare interesanta, dar să bata iar apa-n piua cu originile lui ar putea fi plictisitor. Si Amy Adams aia nu prea are fata de reporterită infocată. Dar sa vedem.
cristi23 pe 18 aprilie 2011 12:40
grozav...ceva nou in lumea lui superman,sper sa fie ceva mai bun decat cel din 2006
Gameandseth pe 18 aprilie 2011 13:14
nu-i cam tanara mama lui C.K.?:))
legolas05 pe 18 aprilie 2011 19:18
foarte frumos
MrRazvy2009 pe 19 aprilie 2011 02:16
Deci astia or sa faca tot ce a facut serialul Smallville in 10 sezoane ( initierea lui C.K. ) . Cam greu...
alex_il_fenomeno pe 19 aprilie 2011 11:58
suna bine , sper sa arate la fel !
xerses pe 7 iunie 2011 18:34
Pe cand in Asia?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells