Stephenie Meyer, încă două romane Twilight în pregătire?

de Cristina Grigore în 3 Nov 2012
Stephenie Meyer, încă două romane Twilight în pregătire?

The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 se pregăteşte pentru lansare spre mijlocul acestei luni, prilej cu care actorii si realizatorii peliculei sunt angrenaţi în procesul de promovare al filmului. Printre ei, şi autoarea cărţilor Twilight, Stephenie Meyer, care a răspuns unor întrebări legate de zvonurile potrivit cărora ar avea în  pregătire alte două romane ale francizei.

Potrivit Entertainment Weekly.com, autoarea a declarat că, momentan, nu are de gând să se apuce de continuări, dar nu se opune ideii de a da curs acestei dorinţe pe viitor.

„Am stabilit deja în ce direcţie aş putea s-o iau cu povestea în alte câteva viitoare cărţi”, a spus Meyer. „Sunt şi alte personaje a căror voce cred că se va face din plin auzită în aceste continuări”, a mai spus ea. Întrebată şi când se va apuca de imaginarea acestor noi poveşti, autoarea a spus: „Poate că voi scrie aceste cărţi cândva, doar aşa, pentru mine. Nu mă voi apuca chiar acum, dar cine ştie ce idei îmi mai vin în următorii cinci ani”.

Există însă şi posibilitatea ca viitoarele romane Twilight să fie scrise de altcineva? Meyer este însă destul de categorică în această privinţă: „Va fi foarte greu să fac asta. Sunt ca o mamă foarte atentă, iar aceste personaje sunt ca şi copiii mei”.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 3 noiembrie 2012 13:33
The horrror!!!!
Nimicdinceparafi pe 3 noiembrie 2012 15:51
Aaaaaaaaaaaaaaaa....please noooooo :)
amalius2000 pe 4 noiembrie 2012 00:00
You Sir have made my day! :)))))))))
blackheart4you pe 3 noiembrie 2012 14:14
Doamne fereste..
HarryCineastul5 pe 3 noiembrie 2012 16:42
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!! J.K. Rowling, isi respect fanii, si nu o sa mai scrie despre lumea lui Harry decat daca o sa aiba o idee buna. Cacalici asta iar o sa infecteze cartiile cu mizeria ei? Arza-o-ar focul!
legolas05 pe 3 noiembrie 2012 17:39
la naiba,deja incep sa o urasc
Beatryce pe 4 noiembrie 2012 13:30
:))"best" news ever !=))
drchristie pe 4 noiembrie 2012 14:56
E o gluma, nu? Nu cred ca mai era necesara nici o continuare, dar doua?? Come on ,man!
alex_il_fenomeno pe 2 decembrie 2012 11:36
haide ca deja femeia aceasta se intrece cu gluma.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells