Guillermo del Toro strânge într-o producţie de anvergură toţi monştrii DC Comics

de Cristina Grigore în 3 Nov 2012
Guillermo del Toro strânge într-o producţie de anvergură toţi monştrii DC Comics

După Pacific Rim, SF-ul de acţiune anticipat de fanii lui Guillermo del Toro şi programat pentru lansare în vara anului viitor, cei de la Warner Bros, vizibil mulţumiţi de producţie, i-au oferit acestuia posibilitatea de începe un alt film. Mânat de preferinţa sa pentru monştri, declarată în majoritatea interviurilor sale, Del Toro a ales, deloc surprinzător, o peliculă care să aibă în prim plan aceste creaturi impresionante.

Potrivit LatinoReview.com, noul proiect al lui Guillermo del Toro se numeşte Heaven Sent şi va avea ca protagonişti unele dintre cele mai cunoscute personaje supranaturale ale DC Comics. Printre acestea s-ar afla Deadman, The Spectre, Swamp Thing, Constantine Hellblaze, Phantom Stranger, Zatanna, Zatara, Sargon şi Etrigan the Demon.

Scopul celor de la Warner Bros este de a face un film de buget mare similar lui The Avengers sau recent anunţatul Justice League of America. Înainte însă ca Heaven Sent să poate primi unda verde pentru producţie, cei de la Warner vor avea însă de rezolvat unele probleme legale vizavi de drepturile de autor asupra personajelor şi a aventurilor lor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 3 noiembrie 2012 13:38
Interesant, pt ca uneori personajele astea sunt si pozitive si negative.
keops pe 3 noiembrie 2012 15:05
interesant dar totusi ciudat ca s-ar face un film de genul inainte de justice league.
alex_il_fenomeno pe 2 decembrie 2012 11:39
daca poarta semnatura regizorului sigur e ceva de urmarit.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells