Si vedetele sunt afectate de criza financiara

de Razvan Boboc în 10 Mar 2009
Si vedetele sunt afectate de criza financiara

Brad Pitt, David Beckham si Michael Jackson pierd in jur de 80.000 de lire sterline pe saptamana din cauza prabusirii pietei imobiliare din Dubai, conform Mirror.co.uk. Starurile au investit in ultimii ani sume fabuloase in vile luxoase in zone precum Palm sau World Islands. Problema este ca acum sunt inregistrate scaderi dramatice a preturilor in zona.

In luna octombrie a anului 2008, o vila in aceste zone ajungea la 3,2 milioane de lire sterline. Acum costa doar 1.6 milioane de lire sterline.

"Piata imobiliara din Dubai s-a prabusit deoarece creditorii straini si-au pierdut increderea si nu au mai investit. Astfel, o vila cu patru dormitoare, estimata la 3 milioane de lire sterline acum cateva luni, se vinde acum cu 1.5 milioane", a declarat un agent imobiliar din Dubai.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
monisss pe 31 decembrie 2009 22:27
Nu cred ca i-a afectat prea tare...nu cred ca se pot compara ei cu persoanele care traiesc dupa o zi pe alta, cu teama ca nu au ce le da copiilor lor de mancare. Consider ca au fost destul de inteligenti sa investeasca cu grija...si pana la urma au ei grija...daca cineva ar avea banii lor, cred ca ar foarte bne, fara sa mai munceasca, mult timp de acum inclo, cu tot cu grija.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells