Dream Horse

(2021)

Un cal de vis

Poster Dream Horse Postere Dream Horse

Sinopsis Dream Horse

Dream Horse

Dream Alliance este un cal de curse crescut de barmanita din orașul galez Jan Vokes. Fără experiență, Jan își convinge vecinii să contribuie din micile lor câștiguri la creșterea lui Dream, în speranța că va putea concura cu elitele curselor.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9

Caseta tehnică

Produs de

Ffilm Cymru Wales

Distribuitorul international

Bleecker Street Media

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
blacksea_rider pe 12 Decembrie 2021 18:23
Iata ce iese dintr-un synopsis IMDB ("Dream Alliance is an unlikely race horse bred by small-town Welsh bartender Jan Vokes") tradus cu Google translate si preluat sau tradus chiar de Cinemagia ....unde o fi "orașul galez Jan Vokes" ?!?!....nevermind,filmul este minunat!...ca si Toni Collette(Jan Vokes).
1 0
Iulidesprefilme pe 29 Ianuarie 2023 10:57
Și caii se împușcă, nu-i așa...? Dar, în această poveste, calul supraviețuiește și visul susținătorilor lui reînvie...
0 0
hacman_mihaela pe 08 Ianuarie 2022 22:21
un film emotionant
Splendid film, cata determinare a avut Jen, cum a reusit ea sa transforme un vis in realitate! Sigur a avut si ajutor pe Howard, dar si toti cei care au contribuit cu sau fara comentarii/observatii la "sindicat". A adus un pic de emotie intr-o localitate care nu prea mai traia...Emotiile prilejuite de ranirea calului si lupta lui Jen pentru a nu fi omorat ci pentru a i se da o sansa, le-a umplut ziua de bucurie la cursa de importanta lozala galeza. Victoria lui Dream a fost intradevar un adevarat vis real.
0 0
marta.b pe 18 Decembrie 2021 23:59
Un film emoționant despre determinarea și lupta pentru împlinirea unui vis; despre plăcerea unui grup, a comunității de a participa la realizarea unui proiect; despre dorința de a ieși din cenușiul cotidian și de-a avea un motiv pentru începerea fiecărei zile cu bucurie.
0 0

Spune-ţi părerea despre Dream Horse

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells