Şi s-au căsătorit! Natalie Portman şi Benjamin Millepied au făcut nunta

de Cristina Grigore în 6 Aug 2012
Şi s-au căsătorit! Natalie Portman şi Benjamin Millepied au făcut nunta

Unul dintre cele mai fericite cupluril de la Hollywood a petrecut în acest week-end după ceremonia iudaică ce le-a pecetluit relaţia. Natalie Portman şi Benjamin Millepied şi-au unit destinele sâmbătă, la o reşedinţă privată din Big Sur, California, şi şi-au rostit jurămintele sub acoperământul umbrarului tradiţional evreiesc amenajat special pentru această ocazie.

Potrivit TooFab.com nu se cunosc momentan alte detalii despre căsătoria acestora, actriţa de 30 de ani şi coreograful francez de 34 de ani fiind aşteptaţi să facă unele declaraţii în acest sens.

Portman şi Millepied s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale lui Black Swan în 2010 şi au anunţat chiar în luna decembrie a acelui an că s-au logodit şi că aşteaptă un copil. Francezul a fost de atunci însoţitorul permanent al actriţei la ceremoniile de premiere care i-au adus o mulţime de distincţii pentru rolul din Black Swan, inclusiv Oscarul pentru Cea mai Bună Actriţă.

Cei doi, care nu se feresc să-şi arate în public afecţiunea, sunt însă foarte discreţi când vine vorba să dezvăluie presei detalii din viaţa privată. Când Natalie şi Benjamin au păşit pe covorul roşu al Academiei de Film Americane cu verighetele pe degete, în februarie 2012, toată lumea a crezut că nunta a avut deja loc. Speculaţiile nu au fost însă conforme cu realitatea, căsătoria având loc acum, la 13 luni de la naşterea fiului lor, Aleph, venit pe lume în iunie 2011.

Imagini

Taguri:  Natalie Portman

Părerea ta

Spune-ţi părerea
zeno.marin pe 6 august 2012 16:06
Cum e sa fii sotia unuia pe care il cheama Benjamin Miriapodu' (Benjamin Millepied)?...
Gebeleizis pe 7 august 2012 00:37
Inca o nunta evreiasca.....
alex_il_fenomeno pe 19 august 2012 11:21
si se pare ca povestea continua .
danii1234 pe 1 septembrie 2012 12:09
nu-mi pasa de ea

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells