Dolph Lundgren vrea să fie rege în reboot-ul lui ”He-Man”

de Cristina Grigore în 6 Aug 2012
Dolph Lundgren vrea să fie rege în reboot-ul  lui ”He-Man”

Dolph Lundgren va apărea anul acesta în The Expendables 2, alături de alţi veterani ai filmelor de acţiune  - Schwarzenegger, Stallone, Willis, Norris, Van Damme – dar şi în Universal Soldier: Day of Reckoning. În programul său de filmări pentru 2013 (destul de aglomerat, dealtfel) s-ar putea înscrie şi reboot-ul lui Masters of the Universe.

Într-un interviu acordat site-ului IGN, actorul de 54 de ani şi-a confirmat disponibilitatea pentru un rol în noua versiune a lui Masters of the Universe. Deşi a găsit interesant personajul central interpretat în urmă cu 25 de ani, Lundgren a declarat că nu şi-ar dori să renunţe din nou la cămaşă pentru partitura lui He-Man, mai ales că a găsit costumaţia sa de atunci cel puţin ciudată (s-a referit la partea de "boxeri" a acesteia ca la nişte scutece).

Partitura pe care ar considera-o acum potrivită este cea a regelui Random, tatăl lui He-Man şi conducătorul Eterniei.

He-Man a fost primul rol central al lui Lundgren, într-un film bazat pe o populară serie de figurine pentru copii a anilor ’80. SF-ul de acţiune îl are pe He-Man ca oponent al lui Skeletor, antagonistul peliculei, care-şi doreşte puterea absolută, obţiunută cu ajutorul unor artefacte magice şi a planetei Eternia, centrul Universului.

Unul dintre acestea, Cheia Cosmică, cade pe Pământ, iar descoperirea ei de către doi adolescenți, Julie şi Kevin îi implică şi pe aceştia în formidabila desfăşurare de forţe condusă vitejeşte de He-Man, apărătorul Eterniei.

Reboot-ul filmului a fost anuţat săptămâna trecută. La cârma acestuia se va afla Jon M. Chu, regizorul viitorului G.I. Joe: Retaliation.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 6 august 2012 19:25
serialul de animatie masters of the universe de la inceputul anilor 2000 este mai bun decat filmul din anii 80......daca se face ceva asemanator o vor scoate la liman.........altfel......
alex_il_fenomeno pe 19 august 2012 19:43
cred ca i s-ar potrivi acest rol .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells