"Shrek al Treilea" on-line inainte de lansarea in cinema

de Andrei Mocanu în 1 Mai 2007
"Shrek al Treilea"  on-line inainte de lansarea in cinema

Inainte ca filmul sa-si faca debutul in cinematografe, realizatorii acestuia au colaborat cu AOL pentru a pune la dispozitia fanilor o serie de jocuri on-line. Intitulata "Ye Olde Shrek the Third Royal Tournament", seria de jocuri si surprize este o co-productie intre AOL, DreamWorks Animation si Mark Burnett Productions.

"Este un joc care te prinde, in care se vor regasi vocile personajelor din film si animatiile celor de la DreamWorks. Acest aspect le va permite milioanelor de fani Shrek din toata lumea sa aiba o legatura directa cu personajele pe care le indragesc", explica Mark Burnett, producator executiv la Mark Burnett Productions. Seria va contine in total 25 de jocuri, iar cei care le incearca pot castiga o excursie la Hollywood, acolo unde pot vizita studiourile DreamWorks, pentru a vedea cu ochii lor cum se realizeaza un film de animatie.

"Dupa 3 ani de la ultima lansare, aceasta serie de jocuri reprezinta pregatirea pentru marea lansare din 18 mai. Sunt multi fani Shrek, iar aceasta este o ocazie extraordinara ei sa petreaca un timp placut, sa se joace niste jocuri in care apar personajele pe care le indragesc, cu alte cuvinte sa se pregateasca pentru filmul in sine", completeaza Jeffrey Katzenberg, CEO al DreamWorks.

In cea de-a treia parte a seriei  Shrek  trebuie sa-i urmeze pe tron tatalui Fionei, dar verdele capcaun n-are deloc de chef de aceasta onoare care implica atatea responsabilitati... Astfel Shrek, Fiona, Magarusul si Motanul Incaltat pornesc in cautarea unui nou rege. Singurul candidat interesant ar fi insa un tip pe nume Arty (cunoscut noua si sub numele de "Regele Arthur"). Oare va vrea acest "tip" sa accepte responsabilitatea?

[video]http://video.imedia.ro/play.php?f=351124[/video]

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells