Shannen Doherty regretă perioada în care a fost „fată rea”

de Cristina Grigore în 11 Apr 2012
Shannen Doherty regretă perioada în care a fost „fată rea”

În 1990, când se lansa serialul 90210, Shannen Doherty avea 19 ani şi multe vise de viitor. Succesul serialului a transformat-o într-o vedetă, însă una rebelă, mereu în atenţia presei din cauza scandalurilor în care era implicată, ce i-au afectat cu timpul atât cariera, cât şi viaţa personală.

21 de ani mai târziu actriţa avea să-şi rezume experienţele în cartea sa Badass: A Hard-Earned Guide to Living Life With Style and (the Right) Attitude, în care menţiona că nu-i pare rău pentru faptele sale din trecut, deoarece, spunea ea „acele momente m-au transformat în persoana care sunt azi”.

Cu toate acestea, ea a recunoscut ieri într-un talk-show al postului TV CBS că are ceva regrete legate de acea perioadă şi că odată cu trecerea timpului şi-a schimbat radical perspectiva asupra vieţii.

„Părinţii m-au educat mai bine decât am arătat eu prin acţiunile mele [descrise de presă] şi îmi pare rău că i-am făcut să sufere”, a spus actriţa, care împlineşte mâine 41 de ani. “Ceea ce este amuzant e că pe măsură ce îmbătrâneşti, devii din ce în ce mai sincer cu tine însuţi”, a adăugat ea.

Doherty şi-a exprimat părerea de rău si în ceea ce priveşte ofertele de lucru ratate, menţionând că a trebuit să muncească din greu pentru a-şi pune ordine în carieră. Acelaşi lucru a fost necesar şi în viaţa personală, iar după seria de scandaluri şi relaţii eşuate ce au ţinut prima pagină a tabloidelor, actriţa se declară mai fericită ca niciodată alături de soţul său actual, fotograful Kurt Iswarienko.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 7 mai 2012 17:42
asta e , nimeni nu e perfect ....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells