Se pregăteşte o continuare la Bad Santa?

de Ştefan Dobroiu în 22 Nov 2010
Se pregăteşte o continuare la Bad Santa?

Bad Santa, unul dintre cele mai celebre (şi în acelaşi timp neconvenţionale) filme de Sărbători realizate vreodată, ar putea avea parte de o continuare, sugerează actorul Billy Bob Thornton.

Aflat în turneul de promovare pentru Faster (filmul de acţiune cu Dwayne Johnson a cărui premieră românească este programată pentru 3 decembrie), fostul soţ al Angelinei Jolie a dezvăluit că o continuare pentru Bad Santa ar putea fi produsă oricând.

"Oamenii se uită la It's a Wonderful Life şi la Miracle on 34th St., iar Bad Santa a devenit cumva o alternativă. Se vorbeşte des despre o continuare, şi chiar mi-ar plăcea s-o fac. Ar fi primul sequel din cariera mea, dar clar este unul despre care merită vorbit", a spus Thornton.

În acest moment nu se ştie când ar putea apărea noul Bad Santa, mai ales că nu este prima oară când Thornton sugerează că sequelul s-ar afla în preproducţie. Un comentariu asemănător a fost făcut de actor la sfârşitul lui 2009, atunci acesta precizând că data de premieră stabilită pentru Bad Santa 2 ar fi Crăciunul lui 2011.

Mai este timp să-l vedem iar în acţiune pe răutăciosul Willie, nu-i aşa?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
gogu pe 22 noiembrie 2010 17:46
singurul film cu tema de craciun care m-a facut sa rad in hohote dupa celebra serie Home Alone
Kriss_Kringle pe 23 noiembrie 2010 01:53
The word "fuck" and its variations are used 159 times in the movie. The term "shit" appears 73 times amid a total of approx. 300 profanities. Ar fi prea tare sa se faca o continuare la film.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells