Buffy, din nou la vânătoare de vampiri!

de Cristina Grigore în 23 Nov 2010
Buffy, din nou la vânătoare de vampiri!

Studiourile Warner Bros. au anunţat ieri, printr-un comunicat de presă preluat de Los Angeles Times, că au achiziţionat drepturile pentru franciza Buffy the Vampire Slayer şi că plănuiesc să aducă pe ecrane un nou film, un „reboot” ce va fi produs de Atlas Entertainment şi Vertigo Entertainment.

Contrar poate aşteptărilor fanilor, Joss Whedon, creatorul personajului şi al seriei, nu va fi implicat în acest proiect, fiind ocupat cu The Avengers. În locul lui a fost adusă Whit Anderson (Yes Man), care l-a convins pe Charles Roven de la Atlas, producătorul noului film, că e alegerea potrivită pentru a scrie scenariul. Conform spuselor lui Roven, în viitoarea peliculă nu o vom mai vedea pe aceeaşi Buffy, eleva de liceu, însă ea va fi la fel de inteligentă, dură şi sexy ca înainte, iar tonul filmului va fi adaptat pentru a se adresa şi unei audienţe contemporane, nu doar fanilor vechi. Fără să dea alte amănunte despre poveste, Anderson l-a dat ca exemplu pe Christopher Nolan şi viziunea sa pentru Batman ca modalitate de a readuce pe marele ecran un personaj îndrăgit.

Momentan nu sunt disponibile alte detalii referitoare la revenirea lui Buffy, dar Roven speră ca lansarea filmului să aibă loc la sfârşitul lui 2011.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ana pe 23 noiembrie 2010 15:52
incep deja sa fie prea multe seriale cu vampiri, ajunge.
LaFox pe 23 noiembrie 2010 16:36
pe asta vreau sa-l vad!
ca m-am saturat de vampirii emo din Amurg!!!!!!

alexandra pe 27 noiembrie 2010 10:47
pisicuta
Rosalinda22 pe 12 mai 2011 22:29
Ar fi superb ca Buffy sa revina cu acest nou film,mi-a placut enorm serialul si cu siguranta ca si acest film va fi tot atat de captivant .Abia stept sa-l vad
andreea_skumpyka_95 pe 1 iulie 2011 21:28
abia astept sa vad kum va fi acest film sper sa fie la fel ka primul ji sper sa se uite multa lume la el pt k merita:X

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells