Scrisoarea de adio a lui Tony Scott nu dezvăluie motivul sinuciderii

de Ştefan Dobroiu în 25 Aug 2012
Scrisoarea de adio a lui Tony Scott nu dezvăluie motivul sinuciderii

Unul dintre cele mai dezbătute subiecte în presa internaţională în ultima săptămână, sinuciderea regizorului Tony Scott rămâne un mister pentru autorităţi, public şi probabil şi familie: cei de la Reuters au aflat că scrisoarea de adio a lui Scott nu conţine nicio referire la eventualele motive ale sinuciderii.

Înmormântarea lui Scott a avut loc în cursul zilei de vineri, la un cimitir din Los Angeles, iar presa locală a publicat cu această ocazie o analiză a scrisorii de adio a regizorului. Aceasta nu comentează nici posibile probleme de sănătate, cel mai vehiculat motiv în legătură cu sinuciderea. Surse din interiorul poliţiei au declarat pentru The Los Angeles Times că sunt mari şanse să nu aflăm niciodată de ce s-a sinucis Tony Scott.

Înainte de înmormântare a avut loc o autopsie ale cărei rezultate ar putea arunca lumină, dar acestea vor veni în aproximativ o lună.

Tony Scott tocmai terminase un nou film şi părea să se bucure de o sănătate foarte bună când, weekendul trecut, a sărit de pe un pod din Los Angeles, aflându-şi sfârşitul în portul metropolei americane. Regizorul şi producătorul avea zeci de proiecte în dezvoltare, iar de luni de zile lucra la o continuare a marelui său succes Top Gun, cu Tom Cruise revenind în rolul principal.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
pappilon pe 26 august 2012 09:08
Dumnezeu sa te ierte , Tony Scott. Nu iti vom uita niciodata filmele!
alex_il_fenomeno pe 7 septembrie 2012 21:35
nu inteleg cum de s-a intamplat asa ceva !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells