Saoirse Ronan, într-un SF al autoarei Twilight

de Cristina Grigore în 4 Mai 2011
Saoirse Ronan, într-un SF al autoarei Twilight

Tânara-asasin pe care o vei vedea din această vară în cinematografe ca protagonistă a lui Hanna, Saoirse Ronan, a acceptat rolul principal în adaptarea cinematografică a lui The Host, romanul SF al autoarei seriei Twilight, Stephenie Meyer, scrie The Hollywood Reporter.

Va fi un rol interesant pentru Ronan, mai ales că personajul său, Melanie Stryder, este posedat de o creatură extraterestră, ceea ce va însemna o dublă postură pentru actriţa de 17 ani.

În The Host, celebra scriitoare a imaginat o rasă extraterestră numită „Sufletele”, care ajunge pe Pământ cu intenţia de a trece sub controlul său întreaga umanitate, intrând în corpurile oamenilor şi ştergându-le din memorie orice amintire.

Când un „suflet” numit Wanderer preia controlul asupra corpului lui Melanie, se întâmplă ceva straniu. Puterea emoţiilor şi amintirilor sale copleşesc fiinţa extraterestră. Drept urmare, Wanderer simte că începe să se dezvolte o legătură puternică între ea şi fostul iubit al lui Mel, moment în care aventura începe, odată cu dorinţa de a şti ce s-a întâmplat cu iubitul fetei şi cu fratele acestuia.

Filmul va fi o producţie independentă şi ar putea fi regizat de Andrew Niccol (The Truman Show), care a scris şi scenariul şi a fost ataşat, anterior, scaunului regizoral. Niccol a terminat recent filmările la Now, cu Amanda Seyfried şi Justin Timberlake, şi cum nu are altă ofertă momentan, ar putea reveni pentru a lucra la The Host.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
ana pe 4 mai 2011 08:37
in sfarsit incep si ei ecranizarea la The Host, cartea mi-a placut...acum ramane de vazut cum o vor ecraniza ei.
MissBlossom01 pe 4 mai 2011 14:14
Ma bucur ca au ales-o pe ea.Filmul asta chiar avea nevoie de un actor principal foarte bun(rolul ei va fi destul de greu) si ea chiar se pricepe.E tanara si talentata :).
Delua pe 4 mai 2011 15:37
am auzit zvonuri ca e printre cei doriti, dar nu credeam ca va iesi. ma bucur pentru asta. e chiar o tanara actrita foarte talentata.
cartea, recunosc, am citit-o din cauza autoarei, dar mi s-a parut mult mai organizata si chiar diferita decat twilight, si mi-a placut si mai mult. sper doar ca nu vor ruina filmul ca si pe twilight. e foarte multa poveste in carte si mi se pare cam imposibil sa respecte intrutotul intreaga poveste.

dlena pe 4 mai 2011 18:01
cred ca va fi un film interesant cu un subiect putin mai diferit de majoritatea filmelor de acest gen... parerea mea este ca au facut o buna alegere cand au ales-o pe ea sa joace rolul....can't wait to see it!
legolas05 pe 4 mai 2011 20:53
din ce in ce mai multe filme cu Saoirse Ronan....imi place....joca bine...sper sa iasa un film bun
Krakatau pe 4 mai 2011 22:09
Un mare plus pentru film. In rest nu ma prea atrage: SF plus romance, 2 in 1. Iar numele de 'Sufletele' si cel de Wanderer mi se par cele mai originale create vreodata...right.
rizea.alex70 pe 5 mai 2011 21:12
Este o veste buna.
alex_il_fenomeno pe 12 mai 2011 19:06
cred ca este o stire destul de buna , atat timp cat cartea a fost destul de apreciata !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells