Totul despre Răzbunătorii!

de Ştefan Dobroiu în 4 Mai 2011

Au început filmările la The Avengers (titlul în limba română va fi cel mai probabil Răzbunătorii), blockbusterul care-i reuneşte pe ecran pe câţiva dintre cei mai populari supereroi Marvel. Află tot ce trebuie să ştii despre membrii super-echipei!

Filmul regizat de Joss Whedon are de câştigat de pe urma unor succese de casă precum cele două filme Iron Man, dar va primi un elan important şi datorită premierele Thor şi Căpitanul America: Primul Răzbunător, ce se vor lansa primul în acest weekend, iar al doilea în luna august.

Poţi vedea mai jos detalii despre cei şapte membri ai echipei The Avengers, dar, mai important, informaţii despre inamicul lor comun, căci actorul care-l interpretează a dezvăluit recent cam ce-i poate pielea personajului său în noul film.

Ce părere ai despre reunirea pe marele ecran a unor supereroi precum Iron Man, Căpitanul America, Thor şi Hulk?

Afișează:
1 din 9
Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.)

Poate că Iron Man 2 nu s-a ridicat la nivelul debutului personajului interpretat de Robert Downey Jr., dar genialul inventator Tony Stark este categoric unul dintre cele mai savuroase personaje din universul Marvel şi, datorită realismului său (nu deţine superputeri), un mijloc de a atrage audienţe largi şi nu doar fanii benzilor desenate. Suntem foarte curioşi să vedem cum se împacă Tony Stark cu forţosul Căpitan America, cei doi având multe de împărţit de-a lungul istoriei Marvel. În noul film vor conta foarte mult glumele lui Tony, dar şi cele câteva gadget-uri spectaculoase pe care i le-au pregătit scenariştii şi echipa de efecte speciale!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
veverita_bc pe 4 mai 2011 11:09
"Începem prin a-ţi spune că însumi Tom Hiddlestone"...
johnnyg pe 4 mai 2011 11:11
"Cu cubuletul meu o sa distrug lumea, muhahahahaha!" Si apoi? :-))))
Prea multi eroi si supereroi. Nu vor incapea toti pe ecran. Prin urmare sunt sanse mari sa iasa un fiasco memorabil. We'll wait and see.

xerses pe 4 mai 2011 11:41
Pare interesanta aceasta adunare de super eroi.Sper sincer sa nu fim dezamagiti caci fiecare a fost apreciat individual in filmele pe care le-au jucat.
Da-Luck pe 4 mai 2011 11:57
da cea ce va rezulta din acest film se va numi film de colectie
legiune pe 4 mai 2011 12:18
Filmele cu super eroi imi aduc aminte de copilarie cand mai prideam cate o revista adusa de afara care nici macar color nu erau, am avut cateva cu Captain America ... ce mare pret aveau atunci in "cartier" cand le rasfoiam cu copiii (numai baieti :) fetele erau ocupate cu altele) si acum cand au inceput sa apara si filme parca sunt copilul de acum 25 de ani. Mai sunt cateva zile pana la Thor.
Jane.X pe 4 mai 2011 18:21
Un film ce se anunta incendiar datorita personajelor si actorilor. Ideea este foarte interesanta, dar ma intreb ce se intampla cand inghesui atatia actori/super eroi de un asemenea calibru intr-un singur film. Cineva tot trebuie sa fie motul, ceea ce ar putea sa supere multa lume.

Asteptam sa vedem ce iese. :)

Radu pe 4 mai 2011 18:43
"Ce nu ştim deocamdată este cum va trece Căpitanul dintr-un film a cărui acţiune se petrece în anii '40 într-un altul cu acţiunea în zilele noastre. Vom afla detalii cât de curând..."

Pot sa va zic eu asta. Captain America o sa fie inghetat intr-un bloc de gheata in anii '40 de catre Red Skull, si va ramane inghetat acolo pana in zilele noastre, cand este descoperit. Daca ati vazut DVD Extra-ul de la Hulk (cel cu Edward Norton), la un moment dat este el pe la Polul Nord si darama un bloc de gheata, si pentru cateva secunde se vede corpul inghetat al lui Captain America.

Kalrak pe 4 mai 2011 20:12
O ciorba, ca zic mai asa pe romaneste. Se incearca revitalizarea unor francize mai vechi, totodata cu lansarea altora noi, ce este totusi bine e ca nu sunt actori care sa aibe roluri in mai multe filme (din cele amintite). Ar fi culmea ca intrun film actorul sa aiba un rol pozitiv si in altul un rol negativ. Acuma trebuie sa jongleze si cu timpul, pentru ca presupun ca nu in toate filmele actiunea se petrece in acelas interval temporal ... dar ma gandesc ca o sa gaseasca ei o chichita ... sa speram ca o sa iasa o ciorba comestibila. Asteptam noutati, mai ales depsre presonajul/le negative.
Kalrak pe 4 mai 2011 20:12
Sa speram ca nu mai schimba din acotori, pentru ca vad ca The Hulk e la al treilea, daca nu iau in considerare serialul ...
legolas05 pe 4 mai 2011 20:52
interesant articolul...astept filmul
Bayard pe 4 mai 2011 20:59
Hawkeye are un rol de 5-10 minute in Thor.... habar n-aveam ca este un Avenger, mi-a parut foarte trasa de par partea asta, ca foloseste un arc si nu o pusca.... Sincer, au investit prea mult timp in proiectul asta ca sa nu iasa foarte bine. L-au planuit foarte foarte atent, poate chiar fara precedent. Partea cu "cubuletul de putere" nu mai pare asa de amuzanta dupa ce o sa urmariti Thor.

PS: Stati sa vedeti si scena de dupa genericul de final, acolo apare Samule L. Jackson si de-acolo este evident ca Loki este inamicul din Avengers :). E un pic de spoiler pentru Thor, dar.... e facut deja in articol. Oricum, Thor e un film care trebuie neaparat vazut.... actiunea, imaginea, Asgard, SUPER! (povestea de pe pamant cam plictisitoare, la fel ca si rolul lui Natalie Portman)

Krakatau pe 4 mai 2011 21:50
fiasco total
catasmile17 pe 4 mai 2011 21:57
frunos articol
blastpit pe 4 mai 2011 22:02
Deja mi-e frica sa ma gandesc ce o sa iese...ca nu poti sai arati pe toti ca merg toti 7 impreuna ca niste copii sa bata pe ala rau...o sa arate cand uni/unii cand altii...deci filmu va trebui sa aiba macar 2 ore jumate ca sa iese ceva bine...of ma rog sa iese ceva agreabil nu o prostie
kensu pe 4 mai 2011 22:42
Justice League.... DC Rules. Singurele personaje din Marvel care imi plac sunt X MEN si Spiderman, si un pic Iron Man, doar filmele, in rest, nu stiu, parca astea Marvel sunt facute pentru americani, sau poate e o preconceptie de-a mea...
panamea pe 4 mai 2011 22:59
din cate imi aduc aminte Captain America, dupa terminarea razboiului, a fost inghetat si conservat pana in prezent; cred ca aceasta va fi si varianta din film a prezentei lui
legiune pe 5 mai 2011 00:03
@blastpit sper sa nu ai dreptate ar fi un fiasco daca sar bate 2 ore in continu, vom vedea directia dupa Iron Man, Thor, Hulk(a fost cam slabut, astat prost la capitolul dialog stiintific credibil)) si vom face o comparatie dar pana acum dupa drumul urmat cred ca va fi un film bun.
@kensu asteptam Justice League cu nerabdare ar fi frumos daca ar evolua si ei Personajul Superman, au facut 5 filme si toate cu Lex Luthor ma intreb unde este Brainiac. Inca asteptam ... oricum deschiderea o face cu filmul Gren Lantern.
@Bayard omu Hawkeye apare numai in Avengers si Iron Man(desenele animate) parca este un personaj de suport asa am eu impresia, iar in legatura cu arcul lui ce putem spune doar ca este de ultima geratie :) si sagetile la fel. trebuia sa il introduca si pe el intr-un film.

Marin10 pe 5 mai 2011 02:25
@legiune Bayard are dreptate si tu esti cel care se inseala, Hawkeye nu apare doar in The Avengers, apare si in Thor, crede-ma am vazut Thor.
legiune pe 5 mai 2011 08:24
@Marin10 nu m-am exprimat corect eu am vb despre desenele animate si despre faptul ca ca nu cred ca va avea un film dedicat si a fost introdus in Thor ca sa ne familiarizam cu el. Din cate stiu eu nu a fost prezent in televiziune decat in Avengers(desenele animate) si Iron Man(desenele animate), nu a avut propriu lui show.
Scuze pentru confuzia creata

Bayard pe 5 mai 2011 17:47
@kensu Sunt si eu total de acord cu tine.... Justice League sunt mai cool decat the Avengers, inclusiv personajele luate unu cate unu. Dar Marvel s-au miscat mai repede, asta este.... sunt clar mult mai organizati si este si logic, pentru ca personajele lor sunt mai putin cunoscute, inca le au sub control. La DC deja s-au facut enorm de multe filme despre ei.... ORICUM, doar noi avem de profitat din rivalitatea lor :D
tipu pe 5 mai 2011 17:49
pff .. un erou e mult dar mai 3-4 ? adica nu poti sa fi atent, sa fi captat de film si parca vad ca va fi prea multa actiune si prea rapida, incat nici nu vei sti la ce si unde sa te uiti..de obicei astfel de filme dezamagesc
guesswh0 pe 6 mai 2011 11:23
Mi se pare o prostie ca au inlocuit de exemplu personajul din Hulk,Edward Norton,cu Mark Ruffalo.Adica,povestea trebuia sa aiba continuitate.Si daca tot au refacut "The incredible Hulk"(ca in benzile desenate),puteau sa il lege putin mai mult de "The avengers",ca Avengers era anuntat din 2005,si Hulk a aparut in 2008,mai ales tot au pus la sfarsitul filmului,dupa generic,faza cu Samuel L.Jackson si Robert Downey Jr.In plus ideea din film despre crearea lui Hulk porneste de la reinvierea unui proiect din Al II-lea Razboi Mondial.Ar fi interesant sa arate si o faza in care Hulk ii ia ciocanul lui Thhor:D.
Si trebuia sa apara si Spider-Man in "The Avengers",mai ales ca au refacut acuma filmul,cu alti actori si toate cele,si are si el numele ca in benzile desenate "The amazing Spider-man"..in loc sa refaca banal,inceputul si'atat,puteau sa faca,cum am spus si la Hulk,ceva legat de Avengers.A trebuit sa plece Sam Reimi si sa strice totul:(.Oricum e prea tarziu,ca lansarea acestui film este dupa "The Avengers"
Si mai ales Wolverine..el de ce nu apare in poveste?de ce nu au legat si povestea lui de Avengers..se stie ca a luptat alaturi de Capitanul America in Al ii-lea Razboi Mondial..si ca datorita puterilor regenerative inca este in viata si azi iar capitanul ar fi criogenat.
Cred ca puteau sa mai astepte inca putin lansarea "The avengers" si sa mai lege putin lucrurile,chiar daca abea astept filmul.Dar pana la urma asta e doar parerea mea.

guesswh0 pe 6 mai 2011 11:27
A,si nu vreau sa fiu spoiler,dar Hulk s-a cam batut cu toti,pe rand,in benzile desenate si in desenele animate:D..sa vedem ce se intampla cand ii ia pe toti odata:-"
TyR3m pe 6 mai 2011 13:18
deci wolverine si spidy trb sa apara in film ... e aiurea k nu iau bagat..+ ca hulk e cel mai puternic dintre toti.
legiune pe 6 mai 2011 15:52
@guesswh0 d.p.m.d.v trebuia sa se rupa total de desenele animate si benzile desenate cu conditia sa respecte personajul cu caracteristicile sale, ar fi fost o mare abureala daca ar fi facut ca in desene sa ameste "lumile create".
Iar faza cu ciocanul lui Thor care este in Ultimate Avengers (film de animatie) imi starneste curiozitate dar nu cred ca va aparea in film, deoare ce cred ca are o alta directie decat sa se bata toti cu Hulk. Aici ca ex. as putea sa dau ultimul serial de animatie Avengers.

Cirjan pe 6 mai 2011 18:04
Eu zic ca watchmen ii bate pe toti la un loc :)):)):)) e cel mai tare, nu cred ca exista alt supererou mai puternic in galaxia benziloe desenate.

CE PARERE AVETI ?

legiune pe 6 mai 2011 18:42
@Cirjan se pare ca ai dreptate dar sigurul personaj Doctor Manhattan a ramas fara asemenea ambitii deci ...
Radu1711 pe 6 mai 2011 22:06
Bruce Banner/Hulk (Mark Ruffalo) este cel mai potrivit la capitolul razbunatori
Awares pe 7 mai 2011 15:38
lipsa de idei... acest film profita de originalitatea altor filme, cu toate astea sunt convins ca va avea mare succes pentru o perioada scurta de timp
lupul1 pe 8 mai 2011 08:02
Sper sa fie ceva frumos , dar sar putea sa iasa un circ .
Serialkiller pe 9 mai 2011 03:53
Exista o vorba romaneasca, "rahatul amestecat pute". Dupa ce ca toate filmele astea pleaca de la o tema atat de simpla (lupta dintre bine si rau, unde bineinteles binele invinge), un astfel de film ar semana cu o turma de elefanti inghesuita intr-o conserva, adica un teatru ieftin. Dar ce stie cel mai bine sa faca Hollywood? Re-re-uri si multa multa reclama. Un film poate fi bun cel mult o data. Nu reloaded, nu revolutions (ca-mi aduc aminte de Matrix). Tocmai am vazut Thor (nu pot sa pricep cum Anthony Hopkins a putut accepta un astfel de rol). Iar inainte de asta vazusem "Something's gotta give". Mult prea multa fictiune in "Thor" asta...
alex_il_fenomeno pe 12 mai 2011 20:07
cred ca va fi printre cele mai reusite filme din istorie !
Casy20 pe 16 mai 2011 21:17
Sa speram ca va fi un succes..
Sorin87 pe 24 mai 2011 13:03
Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.) este un razbunator si in finalul filmului s-a dovedit ca nu se opreste pana nu ajunge si mai departe
Tyybi1 pe 22 august 2012 21:12
Nu a fost cine stie ce !!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells