Sacha Baron Cohen, în noul film al lui Tarantino

de Cristina Grigore în 13 Nov 2011
Sacha Baron Cohen, în noul film al lui Tarantino

Quentin Tarantino a strâns pentru viitoarea sa producţie, un remake al cunoscutului western italian din 1966, Django, o seamă de actori celebri, a căror colaborare oferă cu siguranţă peliculei garanţia succesului. Pe lângă Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Samuel L. Jackson, Christoph Waltz şi Jamie Foxx a fost anunţat acum şi Sacha Baron Cohen, scrie Collider.

Filmul descrie întâmplările prin care trece un fost sclav, Django (Foxx), devenit vânător de recompense, care porneşte alături de mentorul său, (Waltz) într-o misiune de salvare a soţie sale din mâinile unui violent proprietar de plantaţie din Mississippi (DiCaprio). Vedeta lui Borat va primi rolul unui escroc ce o cumpără pe soţia lui Django, interpretată de actriţa Kerry Washington.

Lansarea lui Django Unchained va avea loc anul viitor, pe 25 decembrie, în cinematografele româneşti urmând să fie lansat abia pe 4 ianuarie 2013. Pe Sacha Baron Cohen îl vei putea vedea însă ceva mai devreme, pe 11 mai anul viitor, în comedia The Dictator.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Andrey92 pe 13 noiembrie 2011 13:47
Si l-au luat pe buna dreptate. Tipul a atras tuturor regizorilor atentia cu felul sau de a juca. Chiar nu m-ar mira ca peste ani sa ia un Oscar. Bafta!
anca_luna pe 13 noiembrie 2011 14:44
Astept "cu rabdare" (ce sa faci altceva ) pe Tarantino cu "Django".
Chiar vreau sa vad cum este "folosit" baron Cohen , de un regizor "iscusit" .
Ce am vazut pina acum la Cohen, umorul lui britanic caustic si "ironic", cum s-a autodefinit in filmele lui , pe mine personal nu m-a atras.
Si sunt f. curioasa sa vad cat de inteligent il "refoloseste" Tarantino, iar pe Christoph Waltz. Ce am vazut dupa Inglorious Basterds, nu m-a incantat deloc.
Nu a reusit nimeni sa foloseasca talentul actoricesc al lui Cristoph Waltz. asa cum a facut-o Tarantino!
Si este o distributie cu nume sonore!
Astept cu interes , nu pot spune nerabdare, caci asta ar fi un "an si ....." din viata "mancat" cu asteptarea ..... :-))

White1 pe 7 februarie 2012 10:39
Nu stiu daca ai vazut Sweeny Todd, cu Johnny Depp. Acolo Cohen are alt gen de rol si se descurca foarte bine.
alex_il_fenomeno pe 13 noiembrie 2011 18:48
ma bucur ca este un film mai serios , nu ceva ce a facut actorul in ultimii ani .
Qube86 pe 18 decembrie 2011 20:21
Pe mine nu a prea reusit sa ma impresioneze cu rolurile alea de clovn pe care le-a facut pana acum...Sper ca macar in productia asta sa faca ceva bun si sa nu isi bata joc de munca celorlalti colegi din distributie...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells