Robert Zemeckis se luptă cu piticii de grădină

de Ştefan Dobroiu în 15 Apr 2011
Robert Zemeckis se luptă cu piticii de grădină

După ce a produs animaţia 3D Mars Needs Moms, Robert Zemeckis rămâne pe domeniul animaţiei, dar se mută de la Disney la Sony, unde s-ar putea ocupa de ecranizarea cărţii How to Survive a Garden Gnome Attack, scrisă de Chuck Samuchino.

Cei de la Sony au început negocierile pentru achiziţionarea drepturilor de la ecranizare şi l-au întrebat pe Zemeckis dacă nu ar vrea să producă. Interesant la proiect este faptul că nu avem de-a face cu un film pentru copii sau pentru întreaga familie, ci cu o animaţie sângeroasă în care cele două tabere nu se vor da în lături de la nimic pentru a învinge.

Dacă ne gândim un pic, premisa pare ruptă din seria Terminator, doar că de această dată cei care se răscoală nu sunt roboţii, ci (aparent) paşnicii pitici de grădină. Ei se vor alia şi vor declara război rasei umane, păruielile cu aceasta din urmă fiind mai degrabă violente decât amuzante.

Am putea pune pariu că filmul produs de Zemeckis va fi 3D şi, cum compania producătoare este cea din spatele lui Polar Express, Beowulf şi Mars Needs Moms, sigur vom avea de-a face şi cu tehnologia atât de dragă regizorului, motion capture.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
orlando1689 pe 16 aprilie 2011 21:58
horror cu pitici...numai ies din casa:D ca,cine stie poate sare vreunul pe mine......mie kiar imi plac filmele de acest gen....efectele acelea macabre.....sper sa fie pe placul meu...si nu un film intre comercial si foarte prost.....dar din cate am citit..pare destul de interesant......sa vedem ce o iesi pana la urma:D
anca_luna pe 16 aprilie 2011 22:54
OMG!
alex_il_fenomeno pe 18 aprilie 2011 19:59
chiar mi se par inventivi producatorii ! sunt multe carti bune inca neexploatate !
xerses pe 7 iunie 2011 18:22
Bravo lui!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells