Robert Pattinson îşi pierde averea în Cosmopolis

de Cristina Grigore în 6 Ian 2011
Robert Pattinson îşi pierde averea în Cosmopolis

Starul din Twilight, Robert Pattinson, s-a alăturat lui Marion Cotillard şi Paul Giamatti în Cosmopolis, adaptarea romanului cu acelaşi nume al lui Don DeLillo, scrie Deadline.

David Cronenberg va regiza şi va fi autorul scenariului acestui thriller cu accente dramatice, care îl va avea pe Robert Pattinson în rolul lui Eric Parker, un tânăr geniu al afacerilor, multimiliardar.

Într-o singură zi, Eric are parte de o cursă nebunească şi plină de situaţii neprevăzute prin Manhattan, cu luxoasa şi multifuncţionala sa limuzină, şi îşi pierde toţi banii pariind pe yen într-un nefast moment la bursă. Traseul său este presărat de o mulţime de femei atrăgătoare, adrenalină, conflictul cu tatăl său, ameninţări, într-un film ce va face analiza capitalismului într-un oraş al viitorului. Majoritatea scenelor se petrec în maşina care îl transportă pe Eric din loc în loc.

Cottilard va fi soţia protagonistului, iar Giamatti unul din urmăritorii săi, angajat să-l hărţuiască după ce pierde cantități foarte mari din banii unor clienţi.

Pattinson l-a înlocuit pe Colin Farrell, care a renunţat la rol pentru a putea lucra la remake-ul lui Total Recall, ale cărui filmări vor începe, asemenea lui Cosmopolis, la jumătatea lunii mai.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
yasmine_kiss pe 6 ianuarie 2011 11:01
un film cu multa actiune!!!robert va fi la inaltime mai ales ca acest rol este ceva diferit fata de cele de pana acum!!!abia astept sa-l vad
Krakatau pe 6 ianuarie 2011 12:36
Nu mai auzisem de prea mult timp de Pattinson pe site, asa-i? :D
MissBlossom01 pe 6 ianuarie 2011 16:29
Interesant :D
eCinefil.ro pe 6 ianuarie 2011 19:00
Daca esti un amator filmelor lui David Cronenberg, atunci cu siguranta te intrebi cum de a hotarat ca un tip din Twilight sa interpreteze un asa complex rol.
O alta intrebarea care se pune in legatura cu selectia lui Pattinson, este cum poate el sa fie convingator alaturi de Paul Giamatti si Marion Cotillard care va juca rolul sotiei?

Krakatau pe 6 ianuarie 2011 20:48
Raspunsul e simplu...nu poate :))
alex_il_fenomeno pe 7 ianuarie 2011 18:30
desi cei care il cunosc s-au impartit in doua tabere : fanii lui Twilight si cei care nu suporta aceasta serie , eu cred ca el are talent si poate sa duca la capat orice rol ! Dovada este "Remeber Me" ! Sper sa faca un rol asemanator si aici !
Krakatau pe 8 ianuarie 2011 02:14
Am vazut Twilight (doar prima parte, slava cerului) si, daca pot spune ca Kristen Stewart mi-a parut o actrita destul de ok, Pattinson mi s-a parut jalnic.
JohnnyAddams pe 8 ianuarie 2011 12:14
Pattinson este genul de actor ajuns star peste noaptea datorita Twilight. El nu a dovedit prin nimic ca e un actor......decent, nu bun, nici macar decent. Iar unii regizori sau producatori il angajeaza doar pentru faptul ca au succesul la box office asigurat, toate fanele sale vor fi acolo sa-si vada "sex-simbolul". Pattinson e zero, in Remember Me nu a dovedit nimic, e posibila o nominalizare la Zmeura, pentru mine "Remember Me" a fost sinonim cu "The Last Song", o tentativa de drama esuata, la al doilea a fost ceva mai grava, dar cam pe acolo. In incheiere, Robert Pattinson ar fi fost terminat de pe acum daca nu ar fi existat Twilight si daca nu ar fi fost umflat de fanele sale din toata lumea.
psihologu pe 10 ianuarie 2011 13:39
nu mai dati vina pe actor ...daca asa a fost scenariul si regia...sau credeti ca face rolul cum doreste el...
myreila pe 13 ianuarie 2011 00:53
Toti ajung staruri peste noapte ! Un rol le deschide drumul...Iar Robert Pattinson chiar s-a mulat perfect pe rolul din Twilight ! Am citit mult despre cum a obtinul rolul...Sa concurezi cu 2500 de actori nu-i de ici de colo...mai ales daca esti un necunoscut ! Iar in Remember me mi-a placut rolul lui de afectat...nu stiu cum o sa fie in Cosmopollis cu un rol de actiune...dar in Bell ami si in water for elefants cred ca o sa fie bine ! Si apoi nu stiu de ce judecati un actor care are doar 24 de ani !Toti actorii se maturizeaza dupa 30-35 de ani ! Eu cred in talentul lui !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells