Robbie Williams face film!

12 Sep 2005
Robbie Williams face film!
Simpaticul Robbie Williams, care a devenit celebru ca membru al formatiei Take That si care a tot cochetat cu filmul, e pe cale de a primi primul rol principal, si inca unul care i se potriveste. Este vorba despre rolul interpretat de John Travolta in succesul din anii ’70 Saturday Night Fever.
Este vorba de un remake cu un buget de de 20 de milioane $, dupa filmul regizat de John Badham, care avea pe coloana sonora hiturile celor de la The Bee Gees. Anul acesta fratii Robin si Barry Gibb reintra in posesia drepturilor pentru hiturile de atunci, asa ca este timpul unui remake.
Un prieten al trupei declara: „Mereu si-au dorit sa faca un remake intr-o varianta moderna, iar Robbie (Williams) este candidatul ideal pentru rolul lui Tony – canta, danseaza, este aratos si are charisma.”
In filmul original este vorba despre Tony Manero, un tanar cu probleme din Brooklyn, care se duce in fiecare week-end intr-o discoteca din New York. Daca in discoteca este rege, in viata de zi cu zi Tony are o slujba fara viitor, conflicte cu parintii care nu il inteleg, tensiuni rasiale in cartier si o gasca de prieteni rau-famati. Travolta a jucat si in sequelul Staying Alive, din 1983.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
sdf pe 1 iulie 2009 21:42
sadfdfasdfasdfsd
alex_il_fenomeno pe 3 decembrie 2011 16:23
asteptam sa vedem ce va iesi .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells