Revoluţie 3D la Hollywood Multiplex Bucureşti, CinemaPRO şi Lotus Oradea.

29 Apr 2009
Revoluţie 3D la Hollywood Multiplex Bucureşti, CinemaPRO şi Lotus Oradea.

În premieră, cinematografele Hollywood Multiplex şi  CinemaPRO depăşesc barierele tehnologiei şi păşesc, din data de 1 mai, în noua eră 3D, o dată cu implementarea celui mai nou şi performant sistem digital şi 3D de la Sony şi RealD.
 
  Hollywood Multiplex Bucureşti şi CinemaPRO le vor oferi spectatorilor lor, începând cu această dată, cea mai bună rezoluţie a imaginii, un contrast excelent şi cromatica perfectă a filmelor favorite, urmând ca acestor standarde să li se alăture de vineri, 15 mai şi Lotus Oradea. 
 
  Formatul digital a suferit şi el, la rândul lui, o nouă evoluţie: de la  2K la 4K, aceştia fiind parametrii celor mai evoluate tehnologii digitale implementate de către cinematografele din întreaga lume.
 
 
Deşi în acest moment tendinţa este ca toate cinematografele din România să implementeze tehnologia digitală 2K, un viitor ce nu înseamnă mai mult decât doi-trei ani, va presupune, în mod cert, implementarea tehnologiei 4K.
 
Deja există producţii care sunt filmate în 4K - Che, următorul film James Bond, iar în câţiva ani majoritatea producţiilor vor fi filmate în 4K.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
t4nk pe 30 aprilie 2009 20:28
mdea..of course..3 ani...de ici de kolo...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells