Remake-ul lui Escape From New York, cu Jeremy Renner în rol principal

de Cristina Grigore în 7 Nov 2010
Remake-ul lui Escape From New York, cu Jeremy Renner în rol principal

Filmul lui John Carpenter din 1981 ar fi trebuit să aibă un remake încă din 2004, când au apărut primele zvonuri în acest sens. Însă nimic nu s-a concretizat până anul acesta, când Escape from New York: The Remake şi-a găsit regizorul în persoana lui Breck Eisner (care a regizat şi remake-ul lui The Crazies). Proiectul îşi caută acum actorul din rolul principal, cel al faimosului erou cu un singur ochi, Snake Plissken. Conform Bloody Disgusting, acesta ar putea fi Jeremy Renner, care se pare că este în discuţii pentru a apărea în film.

Starul din The Hurt Locker i-ar putea urma pe lista actorilor propuşi în acest rol lui Timothy Olyphant, vizat pentru rol prin luna iunie a acestui an. Filmul original îl avea pe Kurt Russell în rolul lui Snake Plissken, un fost soldat din trupele speciale, acum condamnat, căruia i se dau 24 de ore pentru a-l găsi pe preşedintele Statelor Unite, capturat de deţinuţi, după ce avionul prezidenţial s-a prăbuşit pe insula unde erau ţinuţi aceştia. Acţiunea se petrece într-un viitor distopic, în care criminalitatea pune stăpânire pe continentul nord-american, insula Manhattan din New York fiind transformată într-o închisoare de maximă siguranţă.

Nu se cunoaşte încă numele scenaristului acestui remake, însă este probabil ca acţiunea să urmeze aceeaşi linie directoare ca şi a originalului. Antieroul Plissken, devenit un nume extrem de cunoscut şi apreciat de fani multă vreme după lansarea filmului, îl va aduce pe Renner din nou într-un rol pricipal,  după The Hurt Locker şi mai puţin cunoscutul Lightbulb, actorul de 39 de ani mizând mai mult pe roluri secundare, începând cu The Town şi continuând cu viitoarele Mission: Impossible – Ghost Protocol şi The Avengers.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cetateanu pe 7 noiembrie 2010 22:08
Am vazut originalul cu Kurt Russell si mi-a palcut sa vedem remake-ul daca va fi la fel de reusit.
Kriss_Kringle pe 7 noiembrie 2010 22:28
Renner e un actor foarte bun dar nu pare sa fie persoana potrivita pentru rolul lui Plissken,nici Olyphant.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells