Ramon Rodriguez, un rol mai important în Transformers 3

de Georgiana Dăscălescu în 1 Iul 2009
Ramon Rodriguez, un rol mai important în Transformers 3

Ramon Rodriguez abia s-a alăturat francizei Transformers, în sequel-ul Transformers: Revenge of the Fallen, că a şi făcut o impresie foarte bună regizorului Michael Bay. Conform site-ul aceshowbiz.com, cineastul le-a spus celor de la Los Angeles Times, cu câteva săptămâni înainte de lansarea filmului, că intenţionează să-i ofere un rol mai important lui Rodriguez în următorul Transformers.

Regizorul nu a dat multe detalii despre această problemă, însă a rostit numai vorbe laudative la adresa tânărului actor. „Aveam nevoie de un 'tovarăş' în acest film, tovarăşul lui Shia, şi l-am găsit pe acest puşti, care iese în evidenţă pe ecran”, a mărturisit Bay. “Cred că va avea o carieră strălucită. E minunat să lucrezi cu marile staruri, dar e întotdeauna distractiv să descoperi oameni noi.”

De asemenea, „tăticul” filmelor Bad Boys a spus că Rodriguez are o atitudine „de stradă” şi este foarte veridic. „E un puşti din New York cu spirit „de stradă.” S-a adaptat foarte bine la ceilalţi actori, ceea ce nu e deloc uşor într-un film mare, un sequel, unde deja s-a creat o chimie între cei care lucrează. Este amuzant, fermecător, descurcăreţ şi abordabil.”

Cât despre Rodriguez, acesta povesteşte despre audiţie că, în loc să i se dea un scenariu din care să recite, regizorul l-a pus să alerge pentru a-şi salva viaţa. „Timp de 90 de minute m-a pus să sar, să alerg, să mă ascund după mobila din biroul său - aceasta a fost audiţia”, spune actorul.

Cariera lui Ramon Rodriguez a început în forţă, el apărând anul acesta, pe langă Transformers, în The Taking of Pelham 1 2 3, alături de actori ca Denzel Washington sau John Travolta.

Transformers: Revenge of the Fallen a strâns, numai în primele cinci zile, suma de 201,2 milioane de dolari, aproape reuşind să atingă performanţa de anul trecut a filmului The Dark Knight, care a avut încasări de 203,8  milioane de dolari la câteva zile după premieră. O a treia parte a blockbuster-ului Transformers ar putea să apară în 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
LaFox pe 1 iulie 2009 18:22
enervant tipu asta in film.....
cavallioty pe 1 iulie 2009 20:54
enervant pentru tine,mie m-i s-a parut foarte amuzant,am ras de el in film
Cupidon_White pe 1 iulie 2009 21:29
la inceput mi s-a parut haios dar dupa...a mai miscat ceva pe la sfarsit
Twiblack pe 1 iulie 2009 22:24
a fost chiar ok ...era prea aiurea sa`i vezi doar pe shia si megan alergand iar singuri ...a mai completat putin povestea cu un rol micut acolo care a prins bn
page pe 2 iulie 2009 00:37
a jucat foarte bine in film,chiar isi merita locul in film
dan pe 2 iulie 2009 02:39
nu prea a fac cin stye ce,da a fost amuzant
Satana_cu_Cioc pe 2 iulie 2009 12:04
fără motiv sa apară în film(e).... dar în fine părerea mea

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells