Barbra Streisand revine pe ecran

de Ştefan Dobroiu în 1 Iul 2009
Barbra Streisand revine pe ecran

N-a mai apărut într-un film din 2004, când îi făcea un masaj de... moarte lui Robert De Niro în Meet the Fockers/Doi cuscri de coşmar, dar Barbra Streisand se pare că n-a uitat deloc cum e să se afle în faţa camerei de filmat. Celebra cântăreaţă, care va scoate un nou album în cursul acestui an, ar putea juca un rol principal într-un film cu titlu cu totul şi cu totul incitant: Mother's Curse, adică Blestemul mamei.

Interesant este şi faptul că celălalt protagonist al filmului va fi interpretat de tot mai cunoscutul Seth Rogen, pe care l-am văzut în unele dintre cele mai apreciate comedii ale ultimilor ani, cum ar fi Knocked Up sau Superbad.

Nimic mai mult nu se ştie despre subiectul din Blestemul mamei, dar nu ne-am hazarda deloc să presupunem că Barbra Streisand va fi mama, iar Seth Rogen fiul blestemat din această comedie care ar putea apărea pe marile ecrane în cursul lui 2010.

Barbra Streisand are un rol rezervat şi în cea de-a treia parte a seriei Un socru de coşmar. Little Fockers, regizat de Paul Weitz, va urmări aventurile odraslelor lui Greg Focker, interpretat de nimeni altul decât Ben Stiller. Filmul ar putea apărea în cursul anului 2011.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
parere pe 1 iulie 2009 22:34
da

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells