Rambo 4 anuntat oficial

3 Nov 2005
Rambo 4 anuntat oficial
Dupa ce-si va uza manusile de box in Rocky 6, Sylvester Stallone (foto) isi va scoate bandana de la naftalina pentru Rambo 4. Recent s-a confirmat oficial ca Sly va reveni in rolul soldatului care se lupta cu teroristii, candva anul viitor.
Filmul este produs in colaborare de Millennium Films impreuna cu Emmett/Furla Films si Equity Pictures care au pus la bataie un buget de 50 millioane $ pentru acest sequel.
De data asta, veteranul razboiului din Vietnam, John Rambo, care traieste o viata retrasa acasa in State, este obligat sa-si abandoneze stilul linistit de viata si sa faca din nou pe justitiarul atunci cand o fata este rapita.
Cei de la Millennium au descris filmul ca o revenire la radacinile filmului original. Tot Millennium Films au anuntat recent ca intentioneaza sa produca un film intitulat simplu Poe, despre celebrul scriitor Edgar Allen Poe, iar regizor va fi, surpriza, nimeni altul decat Sylvester Stallone, care va face acest film inainte sa se lupte cu rapitorii fetei in Rambo IV.
Inca nu se stie cine va regiza noua aventura a lui Rambo, dar filmarile vor incepe candva in primavara lui 2006.
Se mai zvoneste ceva si despre un Rhinestone 2.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Vorador pe 24 noiembrie 2011 19:54
http://www.cinemagia.ro/stiri/rambo-4-anuntat-oficial-2364/

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells