Phil Collins a zguduit Romania!

de Emanuel Lazarescu în 2 Nov 2005
Phil Collins a zguduit Romania!
Celebrul cantaret (si actor!) Phil Collins a sustinut duminica 30 octombrie 2005 incepand cu ora 20,40 un mega-show in Romania.
Concertul, care face parte din turneul de adio al artistului, First Final Farewell Tour, a fost din toate punctele de vedere un succes.
Un SHOW in adevaratul sens al cuvantului, 100% live, care a tinut publicul intr-o stare de bunadispozitie totala.
 
Concertul a avut loc la Romaero Baneasa, in Bucuresti intr-un hangar de 8.000 de locuri care a devenit in scurt timp neincapator.
Scena a fost una foarte generoasa, care nu a semanat cu nimic vazut in Romania pana acum. Jocuri de lumini si un ecran imens de 160 m2 au completat atmosfera de sarbatoare de duminica de la Romaero.
Phil Collins, alaturi de alti 15 muzicieni au pus in miscare publicul timp de aproape 2 ore intr-un show plin de surprize, de piese noi si vechi.
La un moment dat Phil Collins s-a adresat publicului din sala in limba romana,  multumindu-le spectatorilor ca au venit la acest spectacol.
 
Multe dintre neuitatele hit-uri ale lui Collins au fost auzite de fanii sai din Romania: Another Day In Paradise, You Can’t Hurry Love, Sussudio (Phil a coborat printre spectatori, punandu-i pe acestia sa cante refrenul la microfonul lui), Easy Lover, One More Night, Dance Into The Light, Wear My Hat (care a avut parte si ea de un tratament special – la finalul ei un norocos spectator s-a ales cu palaria purtata de Phil) si multe altele.
 
Citatul sau celebru s-a dovedit inca o data foarte real: "I'm not a singer who plays a bit of drums. I'm a drummer that sings a bit." (Nu sunt un cantaret care ocazional bate la tobe, sunt un tobosar care ocazional canta). Pe parcursul serii, Phil ne-a dovedit nu numai ca este un cantaret extraordinar, dar si un tobosar de mare senzatie!
 
Pe langa cariera muzicala de succes, Phil a aparut si in multe filme precum clasicul Chitty Chitty Bang Bang (unde a avut o scurta aparitie), Buster (1988), Hook (1991), Frauds (1993) si si-a imprumutat vocea unor filme de animatie precum Balto (1995, voce Muk si Luk) si The Jungle Book 2 / Cartea junglei 2 (2003, unde a fost Vulturul Lucky).
 
Pana data viitoare cand il vom revedea in Romania nu ne ramane decat sa cantam si dansam in continuare pe melodiile lui de neuitat..
 
“It’s there in the eyes of the children
In the faces smiling in the windows
You can come on out, come on open the doors
Brush away the tears of freedom
 
Now we’re here, there’s no turning back
We have each other
We have one voice
 
Hand in hand we will lay the tracks
Because the train is coming to carry you home
 
Come dance with me
Come on and dance into the light
Everybody dance into the light”
 
(Phil CollinsDance Into the Light)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells