Prometheus - primele impresii de la lansare

de Cristina Grigore în 1 Iun 2012
Prometheus - primele impresii de la lansare

Mult-aşteptatul SF al lui Ridley Scott, Prometheus, a avut recent lansarea în Franţa şi Marea Britanie, iar primele impresii despre film nu au întârziat să apară. Văzut mai mult ca un prequel al lui Alien decât o peliculă ce a preluat din "ADN-ul acestuia", aşa cum a susţinut regizorul, filmul a încântat la maxim fanii şi a mulţumit, în mare parte, criticii. Aceştia au decretat că au asistat la un spectacol SF inteligent, însă nu la fel de plin de suspans precum Alien şi nu la fel de intens precum Aliens.

În timp ce Total Film susţine că “Prometheus este foarte bun" şi că "Fără îndoială, reprezintă cea mai spectaculoasă variantă a acestei poveşti SF", iar What Culture este de părere că filmul este “un spectacol SF plin de adrenalină, care ar trebui să aibă mulţimi de fani care să discute despre el în următorii ani", publicaţiile Empire şi The Guardian spun: “Părăseşti cinematograful cu un sentiment de neîmplinire” şi “Îi lipsesc momentele formidabile înfăţişate în Alien".

The Hollywood Reporter afirmă că ceva îndrăzneală pe partea de creaţie a poveştii ar fi putut să ridice mai mult calitatea filmului, însă Screen Daily şi The Sun sunt total de partea lui Ridley Scott şi a producţiei sale: "Prometheus arată extraordinar şi este plin de scene tensionate, cu ramificaţii pe întreaga durată a acestuia”.

Taguri:  Alien

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 1 iunie 2012 11:11
Hm, nu suna prea bine.... clar o sa fie un SF extraordinar, vizual, ca efecte speciale... dar daca partea de thriller nu e asa de buna....
AeroX pe 1 iunie 2012 14:03
Pe mine ma intereseaza strict povestea....restul e doar bun de experimentat la cinema. Dar povestea universului Alien ma pasioneaza cel mai mult.
HB pe 1 iunie 2012 21:58
Un Blockbuster de exceptie,dar un film foarte bun!
alex_il_fenomeno pe 20 iunie 2012 17:33
sigur merita urmarit cu incredere ! de avut in vedere !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells