Primele imagini cu Hugh Jackman în Les Miserables

de Cristina Grigore în 21 Mar 2012
Primele imagini cu Hugh Jackman în Les Miserables

Filmările lui Les Miserables, noua producţie a lui Tom Hooper - câştigătorul premiului Oscar în 2010 pentru regia lui The King’s Speech - sunt în desfăşurare la Londra, de unde AdelaideNow.com a reuşit să surprindă primele imagini cu protagonistul peliculei, Hugh Jackman.

Actorul a fost aproape de nerecunoscut sub noua sa înfăţişare, căci hainele ponosite şi murdare, barba lungă şi tunsoarea, au camuflat total fizicul atletic şi atractiv al acestuia. Jackman este încântat de partitura sa din adaptarea romanului lui Victor Hugo mai ales pentru că filmul este un musical, gen îndrăgit şi experimentat de acesta în mai multe rânduri pe Broadway. El a obţinut partitura lui Jean Valjean în urmă cu doar câteva luni, în timpul unei audiţii care a durat trei ore.

Din noua versiune cinematografică, pe care Hooper este posibil să o filmeze în 3D, ce descrie povestea de viaţă a unui fost condamnat, plasată în Parisul secolului XIX, mai fac parte Russell Crowe (Inspectorul Javert), Anne Hathaway (Fantine), Helena Bonham Carter (Doamna Thenardier), Sacha Baron Cohen (Domnul Thernadier) şi Amanda Seyfried (Cosette).

Lansarea filmului este programată pentru 14 decembrie 2012.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Qube86 pe 21 martie 2012 10:49
Incep sa-mi fac ceva sperante legate de filmul asta...Distributia pare bine aleasa...In afara de Russell Crowe si Hugh Jackman, pe toti i-am mai vazut in roluri de musical si s-au descurcat destul de bine...Imaginile astea cu Hugh Jackman prevestesc ceva promitator...Chiar a beneficiat de o transformare majora pentru rolul asta si eu sper sa merite efortul...
Bayard pe 21 martie 2012 10:50
E musical???? :(((((
xerses pe 21 martie 2012 11:33
Mi se pare inca prea fermecator pentru acest rol.
catasmile17 pe 21 martie 2012 13:45
Arata promitator !!
spartacus pe 22 martie 2012 10:00
Abia acum aflau ca e musical. Si eu care abia asteptam filmul asta... Asta este, o sa astept o noua adaptare a cartii deoarece, personal, nu ma omor dupa musicaluri.
alex_il_fenomeno pe 7 aprilie 2012 10:30
chiar ca arata interesant ! sunt curios cum va evolua starul .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells