Prima imagine din partea întâi a The Twilight Saga: Breaking Dawn

de Cristina Grigore în 27 Nov 2010
Prima imagine din partea întâi a The Twilight Saga: Breaking Dawn

Regizorul peliculei care va aduce finalul seriei Twilight, Bill Condon, a publicat pe contul său de Twitter o primă imagine teaser din partea întâi a Breaking Dawn şi, chiar dacă este mai degrabă o subtilă trimitere la idila dintre Bella şi Edward, va face cu siguranţă deliciul multora dintre fanii poveştii.

Palma unei femei pe un aşternut alb, care strânge delicat o grămăjoară de pene nu poate însemna, mai ales pentru cei care au citit si cartea, decât un singur lucru. Cei doi îndrăgostiţi, care ajung în faţa altarului în acest final al francizei, reușesc în sfârşit să-şi consume iubirea. Să fi nimerit Edward o pernă în locul vreunei alte parţi a corpului frumoasei sale Bella? Imaginea oferită de Condon este cât se poate de puţin ofertantă în detalii, cum probabil vor fi şi scenele de dragoste din film, dar îşi îndeplinește rolul de a pune la lucru imaginaţia admiratorilor seriei Twillight.

O mare parte din actorii din filmele anterioare ale seriei şi-au reluat rolurile în acest ultim film al francizei. Alături de Kristen Stewart şi Robert Pattinson îi vei putea revedea, printre alţii, pe Dakota Fanning, Jackson Rathbone, Anna Kendrick, Taylor Lautner şi Ashley Greene.

Prima parte a Breaking Dawn va fi lansată în Statele Unite pe 18 noiembrie 2011, urmată în 16 noiembrie 2012 de partea a doua.

Cum ţi se pare această primă imagine din film? Eşti nerăbdător să vezi finalul seriei, sau ţi-ai pierdut interesul faţă de această franciză?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Delua pe 27 noiembrie 2010 17:29
Eu una mi-am cam pierdut interesul. Primul fim a fost unul bun (pentru iubitorii de romante, sa zicem) , dupa care la celalalte au inceput a se dezvalui pe parcursul timpului imagini/filmulete care te faceau sa gandesti ca filmul va fi tare. Insa m-am cam saturat de aceste "preview-uri", fiindca iti faci alte asteptari de la film, iar cand vezi filmul, esti un pic dezamagit.
Acum normal ca toata lumea stie actiunea, din auzite sau din citirea cartilor sau a ploturilor. De aceea, filmele acestea mi se par ca se reduc decat la a saliva dupa niste actori draguti.
Nu zic cu rautate, puteti sa ma injurati, dar totul mi se pare depasit. Si sa arati in "premiera" o imagine care cu greu ai ghicio ca este din BD, mi se pare foarte stupid.

Delua pe 27 noiembrie 2010 17:29
Si daca te uiti bine, imaginea seamana cu o pictura...
moonlily pe 27 noiembrie 2010 23:10
In primul rand n-am avut nici un interes pe care sa-l pierd fata de aceasta franciza.
In al doilea rand, imaginea de sus e o porcarie. Regizorul putea sa ofere o imagine mai...revelatoare. Nu toti au citit cartile ca sa stea acuma sa filozofeze ce-i cu mana de aur si puful de argint. Dupa mintea mea, Bella s-a saturat de vampiri si a dat-o pe gaini.

In al treilea rand: ,,Să fi nimerit Edward o pernă în locul vreunei alte parţi a corpului frumoasei sale Bella?" Nu cumva e o mana de femeie?

Krakatau pe 28 noiembrie 2010 01:27
Bil Condom?? What the.......aaaaa...Condon...
Rhiva pe 28 noiembrie 2010 09:23
Eu abia astept sa vad Breaking Dawn! Iar prima imagine, chiar daca nu arata prea multe, e bine aleasa. De-aia se numeste teaser, nu? Plus ca, Delua, inteleg sa iti faci alte asteptari de la un film cand vezi un trailer, nu o imagine, oricum ar fie ea.

Poate Edward a muscat dintr-o perna, mai stii?:P

georgiana pe 28 noiembrie 2010 10:19
eu nu mi-am pierdut interesul o sa ma uit la ultima parte ... de sigur... astept sa apara si ultima serie... iubesc 'saga amurg'
pink pe 28 noiembrie 2010 11:47
..parerea mea e ca primul film din serie a fost cel mai ok de pana acum(toate seriile au ca si super film pe "primul"-e psihologica treaba)...in New Moon deja actiunea a luat o intorsatura ciudata la care nu prea multi se asteptau..iar in Eclipse cred k au lasat buget putin(au acordat buget pt urmatorul)..si a fost mai mult asa..sa respecte ordinea cartilor...nici unul dintre acestea 3 nu au respectat cartea cu strictete..si e pacat pentru ca sunt detalii interesante....so..we hope...adik i hope ca Breaking Dawn o sa fie super mega giga ...asa cum au spus producatorii...de aceea l-au si impartit in 2...pentru a respecta volumul in detaliu.Pana atunci re-re-recititzi si voi vol 4..ca si mine de 3 ori pe an..ca sa va aduceti aminte si sa-i criticati la sange:))..hv a nice life;)
danielopol radu pe 28 noiembrie 2010 12:48
SERIA AMURG ESTE O SERIE REUSITA
Loredana Radu pe 28 noiembrie 2010 18:35
Din kte am vaz p youtube despe noul film va fi superb
cetateanu pe 28 noiembrie 2010 22:03
Nu sunt foarte nerabdator dar in acelasi timp mi-ar place sa vad cum se termina aceasta franciză.
MissBlossom01 pe 29 noiembrie 2010 14:59
@Krakatau haha :)))
MissBlossom01 pe 29 noiembrie 2010 17:54
SPOILER..presupun ca poza asta cu puful de perna semnifica scenele alea erotice...:))))
georgi pe 30 noiembrie 2010 23:28
ammmmm ma rog asta nu este o noutate.poate asa mi se pae mie ca am citit de 5 ori cartea dar ...what ever?
RaVaGe93 pe 14 decembrie 2010 22:21
baaa 2 ani pt 1 film:| ce drq ma
lavinia pe 11 ianuarie 2011 19:45
da...este cam mult 2 ani pentru film.....si incep tarziu filmarile.....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells