Prima imagine cu Schwarzenegger şi Stallone din The Tomb

de Cristina Grigore în 13 Aug 2012
Prima imagine cu Schwarzenegger şi Stallone din The Tomb

Pelicula de acţiune The Tomb, în care Arnold Schwarzenegger joacă alături de Sylvester Stallone, a început filmările în primăvara acestui an, sub indicaţiile regizorale ale suedezului Mikael Håfström (1408, The Rite). Summit Entertainment a lansat ieri prima imagine din film, preluată de Variety.com, în care cei doi actori, protagoniştii thriller-ului, îmbracă aceeaşi costumaţie, cea de deţinut.

Stallone îl joacă pe Ray Breslin, un expert în securitatea clădirilor condamnat să petreacă câţiva ani buni într-o închisoare din care evadarea este imposibilă. Condamnarea s-a făcut însă pe nedrept, iar Breslin are un atu. Cunoaşte foarte bine structura şi elementele de securitate ale închisorii, pe care el însuşi le-a proiectat. Încearcă aşadar, un plan de evadare alături de noul său prieten, Emil Rottmayer (Schwarzenegger), ale cărui abilităţi de supravieţuitor se vor dovedi extrem de utile.

Din distribuţia filmului, a cărui lansare va avea loc anul viitor, mai fac parte Jim Caviezel, 50 Cent şi Sam Neill.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
zeno.marin pe 13 august 2012 14:54
Pacat ca nu joaca si Bruce Willis, pentru ca in felul asta formula succesului de casa ar fi urmatoarea Sc = ∫ f (Fst) + ∯ f (Fsw) + ∭ f (Fbw), unde Fst = fanii lui Stalone, Fsw = fanii lui Swartzenegger si Fbw - fanii lui Bruce Willis. Din pacate in filmul asta sirul celui de-al 5-lea element (Bw) → -∞, asa ca o sa ne multumim frumos doar cu Σ (sw x st). Sa speram ca o sa fie entertaining.... Oui, je sais, je bats les champs...
wildinthecountry pe 13 august 2012 16:30
Man what are you on ? you gotta give some grass to smoke too..:)
mihailovic17 pe 14 august 2012 00:01
pare a fi o copie a serialului Prison Break (evadare a doi prizonieri, iar unul dintre ei cunoaste foarte bine structura si elementele de securitate). Sper sa fie un film reusit.
zeno.marin pe 14 august 2012 11:12
Mie imi aminteste de bancul cu militienii in care unul stie sa scrie si unul sa citeasca....
alex_il_fenomeno pe 25 august 2012 20:32
doi mari grei ai cinematografiei .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells