Bourne încheie domnia lui Batman la box-office

de Cristina Grigore în 13 Aug 2012
Bourne încheie domnia lui Batman la box-office

Iubitorii de sport şi-au îndreptat atenţia în acest week-end către ultimele întreceri ale Olimpiadei – încheiată aseară – însă iubitorii de film s-au îndreptat spre cinematografe pentru a vedea ultimul film Bourne şi a se convinge de „legitimitatea” moştenirii rolului principal de către noul protagonist, Jeremy Renner.

The Bourne Legacy nu a avut debutul impresionant al ultimelor două părţi ale seriei – The Bourne Supremacy (59 milioane de dolari) şi The Bourne Ultimatum (69 milioane de  dolari) – însă nici bugetul lor de producţie. A încasat 40 de milioane şi a fost produs cu 125 de milioane, ceea ce înseamnă că mai are de petrecut câteva săptămâni bune în top până să devină profitabil.

După trei săptămâni petrecute pe locul întâi în clasament, The Dark Knight Rises coboară pe locul trei şi încasează în acest sfârşit de săptămână 19,5 milioane de dolari. Pe doi se instalează Zach Galifianakis şi Will Ferrel cu al lor The Campaign, o comedie de rating R ce reuşeşte o lansare destul de bună, de 27,4 milioane de dolari.   

Locul patru revine unei alte noi-intrări, Hope Springs (15,6 milioane de dolari) o comedie-dramă cu în care Meryl Streep şi Tommy Lee Jones încearcă să-şi refacă relaţia aflată în pericol după 30 de ani de căsnicie.

Diary of a Wimpy Kid: Dog Days (8,2 milioane) coboară pe cinci şi este urmat de Total Recall (8,1 milioane), Ice Age: Continental Drift (6,7 milioane), Ted (3,2 miloane), Step Up Revolution (2,8 milioane) şi The Watch (2,2 milioane de dolari).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
wildinthecountry pe 13 august 2012 11:51
E slabut The Bourne Legacy
zeno.marin pe 13 august 2012 14:42
Wildinthecountry - 1000% de acord. Cu mentiunea ca e un "understatement".... As spune ca e chiar tampit, nu doar slabut.
Andrey92 pe 13 august 2012 15:58
It's not about the money... It's about sending a message. :D
alex_il_fenomeno pe 26 august 2012 12:30
cred ca a fost urmarit mai mult din curiozitate .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells