Prima imagine cu Dwayne Johnson în G.I. Joe 2

de Cristina Grigore în 17 Aug 2011
Prima imagine cu Dwayne Johnson în G.I. Joe 2

G.I. Joe 2: Retaliation a început ieri filmările, iar prima fotografie de la producţia peliculei de acţiune condusă din scaunul regizoral de Jon M. Chu (Step Up 3D) a fost publicată pe Twitter chiar de unul din starurile distribuţiei, Dwayne Johnson.

Fotografia, preluată de Slash Film, ni-l înfăţişează pe The Rock în rolul lui Roadblock, în echipamentul complet al acestuia. Am adăugat în galerie alte două super-imagini de la antrenamentele actorului, în care statura impozantă a acestuia este cât se poate de convingătoare: partitura lui Martin F. Hinton (supranumit Roadblock), puternicul şi experimentatul soldat care nu se dezlipeşte niciodată de mitraliera sa, pare să i se potrivească de minune.

Dacă ţi-l mai şi imaginezi pe Johnson exclamând cu năduf replica rimată din desenul animat G. I. Joe din 1987: „Play it straight, or ther’s no dobt, I’ll turn your eyeballs inside out!” –  sau, mai degrabă, o variantă ceva mai puţin „poetică” a acesteia – atunci ai certitudinea că personajul va primi interpretarea pe care o merită.

Bineînţeles, măiestria în a adapta astfel de replici va reveni scenariştilor Rhett Reese şi Paul Wernick (Zombieland). Distribuţia este completată de Adrianne Palicki (Lady Jaye), Ray Stevenson (Firefly), Ray Park (Snake Eyes), Joseph Mazzello (Mouse), D.J. Cotrona (Flint), RZA (Blind Master), Arnold Vosloo (Zartan), Byung-hun Lee (Storm Shadow), şi Elodie Yung (Jinx). Lansarea filmului va avea loc în vara lui 2012.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 17 august 2011 08:18
Grozav....Abia astept filmul sa-l vad.
Sorin87 pe 17 august 2011 10:06
abia astept sa apara filmul se anunta mai tare decat primul cu siguranta
catasmile17 pe 17 august 2011 11:00
hmm.. se pare ca va fi interesant acest film !!!
Crist11 pe 17 august 2011 14:37
The Rock, este un personaj incredibil, el poate juca in orice gen de rol mai putin un rol intr-un film romantic. Are fizicul de partea lui, fizionomia fetei spune totul.
Ma bucur pentru el.

septick pe 17 august 2011 16:42
După ce am îndurat cu greu aproape-catastrofalul G.I.Joe, nu mersi.
legolas05 pe 17 august 2011 21:32
primul sa zicem ca a fost destul de bunicel,la asta ma astept la mai mult
alex_il_fenomeno pe 18 august 2011 11:17
ma bucur foarte mult de prezenta lui in acest film !
Qube86 pe 13 decembrie 2011 13:37
S-a cam axat pe roluri de genul asta care il prind de minune datorita fizicului sau impresionant...Sper sa faca un rol bun si sa faca din acest film unul mai bun decat primul...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells