Brad Pitt, vânat de CIA în The Gray Man

de Cristina Grigore în 17 Aug 2011
Brad Pitt, vânat de CIA în The Gray Man

Brad Pitt se află acum în toiul filmărilor dramei horror World War Z, însă, potrivit Collider, şi-a găsit deja proiectul la care va trece odată încheiată producţia acestui film. Este vorba despre The Gray Man, ce va fi regizat de James Gray (We Own the Night, The Yards).

Pelicula îl va avea pe celebrul actor în vârstă de 47 de ani în rolul unui fost agent CIA, transformat într-unul dintre cei mai buni asasini profesionişti. Când ultima sa misiune este ratată, foştii săi colegi din CIA sunt puşi pe urmele lui, iar lupta sa pentru supravieţuire este dublată de descoperirea unui complot împotriva prietenului şi antrenorului său din cadrul organizaţiei, viaţa acestuia şi a familiei sale fiind puse în pericol.

Scenariul, o adaptare cu acelaşi nume a romanului lui Mark Greaney, îi aparţine lui Adam Cozard. Regizorul James Gray a declarat că este sigur de direcţia pe care va merge filmul, pe care îl doreşte diferit de genul de acţiune pe care l-am văzut, de exemplu, în seria Bourne: „Ceea ce a făcut [Paul Greengras] a avut o abordare obiectivă, în genul  documentarului. Eu vreau să realizez opusul, deoarece cred că este o idee bună să arăţi că eşti de partea personajului. Îl umanizezi neîndepărtându-te nicio clipă de experienţa pe care o trăieşte”, a spus acesta.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 17 august 2011 08:17
La cat mai diverse proiecte!
Sorin87 pe 17 august 2011 10:14
el tot timpul a fost vanat si de CIA si de femei :-))
catasmile17 pe 17 august 2011 10:59
interesant articol :) asteptam sa vedem ce va iesi !!!!
Crist11 pe 17 august 2011 14:40
Astept cu nerabdare WW Z:X:X:X:X
alex_il_fenomeno pe 18 august 2011 11:21
ma bucur ca actorul si-a mai diversificat rolurile din ultima vreme !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells