Poţi merge la premiera This Is It din Los Angeles

6 Oct 2009
Poţi merge la premiera This Is It din Los Angeles

Utv şi Vodafone România te trimit în calitate de megastar la premiera mondială a filmului Michael Jackson's This Is It, la Los Angeles, în 27 octombrie.

Michael Jackson's This Is It este cel mai aşteptat film-eveniment al momentului. Pelicula oferă fanilor regelui pop imagini unice din culisele pregătirilor pentru concertele pe care Michael Jackson urma să le susţină începând cu vara acestui an la Londra, concerte care erau deja "sold-out". Filmul detaliază felul în care megastarul a gândit şi dezvoltat conceptul concertelor sale. Ni se arată un Michael Jackson aşa cum nu a fost văzut până acum: cântăreţ şi dansator, dar şi realizator de film, arhitect, un mare artist care îşi perfecţionează mult aşteptatul show.

Utv şi Vodafone organizează campania "Megastar la Los Angeles" şi pun în concurs două pachete "all inclusive" la premiera mondială a filmului, pe 27 octombrie, la Los Angeles.

Un vis devine realitate pentru cei doi norocoşi care vor păşi pe covorul roşu alături de familia Jackson, şi timp de o săptămână vor merge pe urmele artistului Michael Jackson, vizitând platourile în care a fost filmat Thriller, Muzeul figurilor de ceară de la Hollywood şi celebra Walk of Fame, unde vor putea atinge steaua dedicată lui Michael. Săptămâna se va încheia cu participarea la cea mai mare petrecere de Halloween din lume - Hollywood Halloween Party, noaptea în care totul este permis!

Pentru a participa la concurs, fanii trebuie să intre pe utv.ro, chiar de pe telefonul mobil, până pe 9 octombrie şi să demonstreze că sunt cu adevărat fani Michael Jackson!
 
Fanii se pot înscrie în concurs cu un text, o fotografie sau un clip video, creaţii proprii, reprezentări foto sau interpretări artistice prin care să demonstreze că sunt fani Michael Jackson. Pentru a câştiga experienţa inedită de la Los Angeles sau unul din pachetele surpriză de la marea lansare din Bucureşti participanţii trebuie să-şi convingă cât mai mulţi prieteni să-i voteze. Asta-i tot.

Şi cum adevăraţii fani Michael Jackson trebuie să aibă pe telefonul mobil un ton de aşteptare cu idolul lor, clienţii Vodafone pot accesa utv.ro de pe telefonul mobil pentru a-şi descărca un astfel de ton. În plus, doar clienţii Vodafone pot vizualiza şi descărca în exclusivitate trailer-ului filmului This is it, accesând de pe mobil utv.ro.

În România, pelicula rulează începând cu 28 octombrie şi este distribuită de IntercomFilm.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Florescu Florentina Antoneta pe 6 octombrie 2009 12:51
parea mea :-voi fii la acel concurs si voi cunoaste familia jackson pentru-ca ador muzika lui si dansurile lui si mai ales il iubesc din suflet
cazaciuc nadia florica pe 6 octombrie 2009 13:09
imi place muzica si o sa merg la acest concurs
Nedescu ionela Filomela pe 6 octombrie 2009 20:04
Ii cunosc toata viata, nu este carte pe care sa nu o citesc despre MJ, iar muzica lui este complexa si naucitoare. Imi place si pur si simplu il ador ; trebuie sa fiu la acest concurs.
dutu alexandra pe 6 octombrie 2009 20:40
ii cunosc toate melodiile si mi-ar place sa merg la acest concurs,pentru ca pur si simplu il iubesc,il ador.....
dido pe 6 octombrie 2009 20:45
Daca nu e acolo de ce sa ma duc?!
jroberto pe 6 octombrie 2009 20:49
Sunt pe Orange, dar ma multumesc sa-l vad la mine in oras la cinema. Dupa ce a murit Michael, toata familia lui a fugit si au furat tot ce au putut din Neverland. Sunt niste gunoiae, cred ca i-as scuipa daca as fi langa ei si m-ar da aia afara.
ana mara pe 6 octombrie 2009 21:59
toata viata lui michael a fost ca o poveste iar acum dupa moartea lui el a ramas si va ramane intotdeauna in sufletele fanilor adevarati.....pur si simplu il ador si cred k trebuie sa fiu acolo...asta m-ar face super fericita.I love you M.J
elia2009 pe 7 octombrie 2009 09:33
V-as ruga sa-mi spuneti si mie cum se procedeaza pt. a participa la concurs ?
Am inteles ca nu se poate accesa site-ul decat de pe un telefon in reteaua Vodafone? si mai departe...?
Nu imi este clar - va rog frumos poate imi scrieti si mie "procedura"sau de unde pot afla mai multe !

lili pe 7 octombrie 2009 10:48
Urmaresc concursul si vad ca se fraudeaza puternic . Sunt curioasa cine o sa plece pana la urma in mod sigur sunt aranjamente. Este imposibil sa obtii sute de voturi in cateva zile ! Propun descalificari in masa !
x pe 7 octombrie 2009 22:56
stop suckin michael... get a life people... pun pariu ca nu ati mai ascultat demult piesele lui,dar imediat dupa ce a murit, toata lumea s-a trezit fan MJ... get a life
mariana pe 10 octombrie 2009 13:04
da e adevarat
lauryka pe 11 octombrie 2009 00:08
CELL IS BIGGEST FAN MICHAEL JACKSON I love very much, Sorry Ihave not seen on REALITY but I am a big fan I love!
lilli pe 11 octombrie 2009 17:45
Mare hotie concursul ! Totul a fost aranjat . Daca este corect va rog sa imi souneti cine este organizatorul in SUA????? Poate acolo exista corectitudine la concursuri. Am citit cu atentie criteriile de articipare si castigatoarele nu au intrunit nici un criteriu: voturile fraudate, fotografii nu! video - Nu!
Sa dati pe site ORGANIZATORUL !
In Romania totul este de ..............................

lidia pe 12 octombrie 2009 11:28
Buna Lilli,sa stii ca ai mare dreptate si nimic nu e corect in tara asta a lui Papura Voda.
Adrian pe 12 octombrie 2009 19:44
Dragi copii...puteti voi sa va dati in cur si in cap cu declaratiile de dragoste fata de MJ sau cu posterele lipite pe pereti. Se poate frauda extrem de usor concursul asta. Cum faci? Cazul meu - retea wireless (sarma e de la RDS): votezi, te deconectezi de la retea, scoti routerul din priza, bagi routerul la loc, te reconectezi, dai refresh si votezi iar. Pare migalos, dar gandeste-te ca esti un liceean care nu prea are ce face in perioada asta si ca mai ai vreo 4 prieteni la fel de sariti dispusi sa te ajute. Merge sa faci asta si singur mai ales ca vei castiga o excursie in SUA. Cati naiba prieteni sa ai a.i. sa primesti 4000 de voturi? Cei de pe locurile 3-4 s-au miscat mai incet. Fara suparare, dar cam asa stau lucrurile. Este jenant.
Rusu Maria Kunigunda pe 14 octombrie 2009 18:25
Tinand cont de faptul ca am doar 11 ani,voi participa la acest concurs pentru ca ADOR MUZICA LUI MICHAEL JACKSON si ma consider cel mai mare fan din lume!!!
cristina pe 14 octombrie 2009 20:43
as vrea dint tot sufletul sa merg viata mea depinde de asta.michael este un staoin nemuritor
Adrian pe 16 octombrie 2009 13:00
Cristina, daca spui ca viata ta depinde de asta si nu vei merge, atunci inseamna ca vei muri (probabil te vei sinucide)? Dragilor, concursul s-a terminat. Exista deja 2 castigatori (cei mai "harnici" 2 participanti). :D
MIHAELA pe 18 octombrie 2009 12:36
Il ador e cel mai tare el nu a fost unul dintre cei mai buni el a fost unic nu a fost nimeni ca el si nici na va mai fi MICHAEL JACKSON ADEVARATUL REGE AL MUZICII POP ......I LOVE YOU MICHAEL JACKSON !!!!!!!!!!!!!!!!
MIHAELA pe 18 octombrie 2009 12:39
TREBUIE NEAPARAT SA MA INSCRIU LA CONCURS DOAR DIN RETEAUA VODAFONE SAU SI DIN ORANGE???
flory_july pe 20 octombrie 2009 19:14
sa inteleg k fani michael sunt numai cei din reteaua vodafone? interesant...........mi-e scarba de tot ce se intampla de la moartea ''regelui'' . pacat k se dau sperante fanilor adevarati .....
totu cristina pe 21 octombrie 2009 16:30
eu cred ca intregii lumi le estedor de idolul lor
fan michael pe 26 octombrie 2009 14:11
il iubesc enorm pe m.j. dar ce folos ce el nu mai este pentru a-l putea vedea si asculta in realitate si oricum cred,ca concursul este o facatura i love michael
fan michael pe 27 octombrie 2009 12:45
sunt un fan al michael deoarece al iubesc si al ador foarte mult si eu traesc cu muzica lui , nu se mai naste nimeni ca regele muzic popeste unic.lumea nul lasa sa se odihneasca nici acum cand nu mai este. lumea este rea si spune multe. i love mayk.
fan michael jackson pe 27 octombrie 2009 13:03
mias dori si eu filmu cu michael dar nu stiu cum sal am si eu asta ami lipseste din colectia mea puteti sami spuneti unde al gasesc si eu.ami doresc mult filmul cu michael sunt inebunita dupa el.
mickaela pe 19 ianuarie 2010 14:23
michael jackson este cdel mei tare cantareti din lume

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells