Postere inedite pentru Man in Black III

de Cristina Grigore în 30 Nov 2011
Postere inedite pentru Man in Black III

Printre multele reboot-uri, sequel-uri, adaptări de romane sau benzi desenate, în 2012 va debuta pe marile ecrane şi Men in Black III, iar cele şase luni ce ne despart de debutul său sunt destinate promovării intense a acestuia. După cele două postere lansate acum de Sony Pictures, este de aşteptat ca un trailer al filmului să-şi facă apariţia în curând, ca teaser, înainte de proiecţiile lui Sherlock Holmes: A Game Of Shadows sau The Girl with the Dragon Tattoo.

Cele două inedite postere – preluate de pe Coming Soon.com – îi alătură în două imagini (de-a dreptul năucitoare vizual) pe mai tânărul şi simpaticul Agent J (Will Smith) şi pe temperamentalul, dar eficientul său mentor, Agentul K (Tommy Lee Jones). Colajul de iniţiale ale filmului, opus suprafeţei albe, a ascuns la baza prim-planurilor numele unui site „TheMenInBlackSuitsAreReal.com, reprezentând pagina de web unde vor fi afişate, pe viitor, imagini şi secvenţe promoţionale din film.

Men in Black III, regizat de Barry Sonnenfeld după un scenariu modificat, în ultimă instanţă, de David Koepp, va fi lansat şi în România pe 25 mai 2012.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Crist11 pe 30 noiembrie 2011 14:39
Abia astept sa vad filmul, de cand astept o continuare la MIB...of
alex_il_fenomeno pe 30 noiembrie 2011 16:28
arata foarte bine . sa speram ca filmul este pe drumul cel bun .
Qube86 pe 13 decembrie 2011 14:02
Misto posterele, sa speram ca si filmul va fi la fel...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells