Planeta Pandora şi vehiculul-costum al lui Jake, adică trei noi imagini din Avatar

de Gloria Sauciuc în 29 Mai 2009
Planeta Pandora şi vehiculul-costum al lui Jake, adică trei noi imagini din Avatar

Câteva imagini publicate astăzi cu acordul studiourilor ne ajută să ne facem o impresie despre conceptul care stă la baza celui mai aşteptat film al lui 2009 - Avatar.
Vedem că Pandora e un Eden întunecat şi că Jake Sully (Sam Worthington) se foloseşte de un vehicul-costum pentru a se deplasa pe planeta locuită de o veche civilizaţie, tot din rasa umană, numită Na'vi, deloc încântată de "musafiri". Jake e un veteran de război paralizat, adus împreună cu alţi pământeni pe planeta Pandora. El trebuie să lupte pentru a-şi găsi locul pe luxurianta planetă şi, în acelaşi timp, să lupte pentru Neytiri (Zoe Saldana), o localnică de care se îndrăgosteşte.

O altă imagine arată o ambarcaţiune care se poate ridica de la nivelul apei, care e urmărită de ceea ce par a fi trei pterozauri.

Cum acestea sunt doar niste imagini-concept, nu ştim dacă o asemenea secvenţă va apărea în filmul lui James Cameron. Oricum, lucrurile trebuie să se mişte foarte repede, cu atât mai mult cu cât în decembrie filmul va avea premiera şi în România.

Avatar este primul lungmetraj pentru marele ecran al lui James Cameron după cel mai profitabil film din toate timpurile, Titanic. Va intra în cinematografele de la noi pe 18 decembrie şi va fi ca un şoc seismic, după părerea regizorilor de la Hollywood.

Întoarcerea lui James Cameron la filmul narativ, după aproape doisprezece ani de stat deoparte, i-ar putea readuce statutul de Rege al Lumii, se hazardează cei de la Empire să afirme. Există zvonuri cum că această poveste SF este deja cel mai scump film făcut vreodată, cu un buget care depăşeşte cu mult 300 de milioane dolari. Cameron a proiectat şi construit un nou tip de cameră de filmat, care permite regizorilor să vadă imaginea în 3D pe măsură ce filmează, iar efectele speciale şi tratamentul 3D al filmului, care te scapă de ameţeli, este el însuşi revoluţionar. Poate nu va rivaliza cu Titanic-ul la box-office, dar - ca impact asupra lumii filmului - va intra în istorie.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
kensu pe 29 mai 2009 16:24
abia astept sa apara filmul .o sa aiba incasari l boxoffice de miliarde de $ dupa cum ar vrea sa l faca
Eustake pe 29 mai 2009 20:37
Va fi urias acest film. Presimt asta...
piersic_stefan pe 29 mai 2009 22:01
Sa avem rabdare.Sa nu ne pronuntam prea devreme.:|Dar sincer sa fiu ard si eu de nerabdare sa apara.:)
claudiu-daniel-lugoj pe 30 mai 2009 20:07
si eu cred la fel ca va fi un film super tare si eu abia astept sa apara si la noi.
edi pe 30 mai 2009 22:48
de unde comentariile astea?"impact asupra lumii filmului..etc"revista voastra e platita de studiourile americane care produc filmul?nu cred...poate impact asupra lumii box-office-ului.ce impact a avut titanicului asupra lumii filmului.nici unulsi-a incasat banii si l-a ajutat pe dicaprio sa-si cumpere vile in mai multe state.filmul e mediocru s nici o tehnica de ultima generatie nu v-a reusi sa inlocuiasca emotia si calitatea din lumea cinematografului
Bogdan Anicescu pe 31 mai 2009 10:36
Cred ca de fapt sunt doar doua imagini, nu trei... Cea din mijloc e practic un zoom pe cea de-a treia, nu? :)
cine_ma? pe 31 mai 2009 15:57
pare promitator......
i hope it would not be another failure movie......

Astept cu nerabdare

mu_zz_i pe 1 iunie 2009 15:16
@edi ai auzit vreodata de 5D. Cred ca nu ... pai atunci informeazate si vei vedea ca "emotia si calitatea din lumea cinematografului" nu o sa ti se mai para asa de necunoscute. Cat despre film: odata ce omul de la Time Magazine a spus acum 2 luni ca nu mai "deosebea realul de imaginar" dupa ce participase la niste secvente din film, eu cred ca ar trebui sa-i dam credit caci e vb de Time Magazine, revista ce nu-si permite sa-si strice numele pe niste simple vorbe.
sake_sabo pe 19 ianuarie 2010 00:58
Cred ca meste 1.000.000.0000 de euro a fost bagat in acest film pt.ca l-am vazut de cand a aparut pana astazi,si sa stiti ca pandora exista doar in imaginatia voastra a tuturor,dar ca sa nu fiti tristi realizativa un plan si desenati,,sau construiti dupa modelul din film un arc cu sageti,si un cutid din lemn (nu adevarate).MULTUMES..eu asa am facut si sunt fericit....
roxyangel66 pe 5 februarie 2010 10:11
E cel mai tare film mam uitat!
Cred ca meste 1.000.000.0000 de euro a fost bagat in acest film..:x

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells