Noi postere pentru The Green Hornet

de Cristina Grigore în 30 Dec 2010
Noi postere pentru The Green Hornet

Unul din cele mai aşteptate filme ale anului viitor, The Green Hornet, o combinaţie de acţiune şi excentricitate a regizorului şi scenaristului Michel Gondry, se pregăteşte pentru lansarea din luna ianuarie şi a dat publicităţii o serie de postere ce vor fi folosite pe piaţa internaţională, preluate via IMP Awards.

Avem, aşadar, imagini noi, oficiale, cu personajele din film, în care Christoph Waltz, antagonistul peliculei, este o apariţie convingătoare cu atitudinea sa vicleană şi sfidătoare, iar Cameron Diaz, în rolul Leonorei Case, secretara personajului principal, este în egală măsură sexy şi serioasă.

Avându-l pe actorul Seth Rogen în rol principal, filmul spune povestea unui editor de ziar, Britt Reid, care, pe timpul nopţii, îşi părăseşte biroul pentru a lupta împotriva răufăcătorilor sub înfăţişarea unui erou mascat numit The Green Hornet. Coechipierul său este expertul în arte marţiale, Kato (personaj interpretat odinioară de Bruce Lee, la primul său rol pe ecranele din Statele Unite). Filmul va avea şi elemente comice, generate de dinamica dintre Reid şi Kato.

Posterul colectiv include şi menţiunea: „A încălca legea pentru a o proteja mai bine”. Producţia va fi lansată în România pe 28 ianuarie.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 30 decembrie 2010 10:28
abia astept filmul.....va fi tare
Krakatau pe 30 decembrie 2010 13:14
cst de ciudat arata Waltz intr-un astfel de rol :))
dar se va descurca el

claudiu7boss pe 30 decembrie 2010 22:14
a fost facut si un episod special la mythbusters pentru filmul asta

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells