Mickey Rourke spune ca nu a luat steroizi pentru rolul din "The Wrestler"

de Razvan Boboc în 16 Ian 2009
Mickey Rourke spune ca nu a luat steroizi pentru rolul din "The Wrestler"

Actorul Mickey Rourke, care a primit anul acesta Globul de Aur pentru Cel mai bun actor, cu rolul din "The Wrestler", infirma zvonurile aparute in presa conform carora ar fi luat steroizi pentru acest rol, informeaza Femalefirst.co.uk.

Mickey Rourke califica articolele aparute in presa pe acest subiect ca fiind exagerate. Zilele trecute, actorul a lasat sa se inteleaga in interviul acordat unei publicatii americane ca a luat steroizi pentru a putea ajunge la forma fizica a unui adevarat luptator de wrestling: "Cand joc un luptator, atunci ma comport ca atare".

Rourke spune ca nu a folosit steroizi sau alte droguri pentru a avea o conditie fizica mai buna. "Am luat unele lucruri. Nu am folosit steroizi, dar am luat unele suplimente alimentare care maresc considerabil masa musculara", a declarat actorul, strecurandu-se cu usurinta printre termenii de specialitate din industria body-building-ului.

Mickey Rourke este un candidat sigur si pentru Premiile Oscar 2009, unde ar putea concura cu Sean Penn, Frank Langella, Brad Pitt sau Clint Eastwood.

Taguri:  Mickey Rourke

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells