Michelle Pfeiffer vrea să fie din nou Catwoman

de Răzvan Boboc în 25 Iun 2009
Michelle Pfeiffer vrea să fie din nou Catwoman

Michelle Pfeiffer încearcă să îl convingă pe regizorul Christopher Nolan să o distribuie din nou în rolul Catwoman, anunţă Femalefirst.co.uk. În 1992, Pfeiffer a intrat în pielea celebrei eroine, în filmul Batman Returns.

Actriţa îşi doreşte foarte tare să se îmbrace din nou în costumul din piele neagră şi să pornească într-o nouă aventură alături de Christian Bale, într-un nou film Batman.

"Ar fi chiar distractiv. Nu cred că se va întâmpla. Cred că vor o faţă nouă şi înţeleg asta", a declarat Pfeiffer.

Conform ultimelor informaţii, nu se ştie care va fi viitorul francizei, având în vedere că Nolan nu prea îşi mai doreşte să regizeze următorul film Batman. Cineastul, care a realizat două lungmetraje ale seriei Batman, nu este de acord cu reprezentanţii Warner Brothers care vor ca personajul Joker să apară în noua peliculă.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Eustake pe 25 iunie 2009 23:31
La 51 de ani, nu cred ca ar fi cea mai buna alegere pentru acest rol. In 1992 era cu totul altceva si a fost o buna decizie, dar acum...
doinarac pe 25 iunie 2009 23:35
Se pare ca este si ea constienta, dar ratiunea este idominata de dorinta!
chaosnecrolyte pe 26 iunie 2009 04:43
Ce dilema....sa apara sau nu Joker in urmatorul film....Nolan are dreptate in felul lui, dar si compania Warner Brothers are dreptate sa continue povestea acestui personaj incredibil, dar nu cred ca ar exista vreun actor care sa aiba curajul sa continue personificarea unui Joker asa cum a fost jucat de Heath Ledger. Ma indoiesc ca ar mai fi cineva capabil de asta. Si chiar daca ar incerca cineva, ar denigra talentul inimitabil al regretatului actor.
Dragosh02 pe 26 iunie 2009 04:45
O da ! La asta nu m-am gandit ,dar dupa mine ar fii o idee buna. Nu stiu daca poate sa intre in forma pt Catwoman, dar Michelle Pfeiffer este cu siguranta genul de femeie care ar trebui sa joace un astfel de rol. Interpretarea din 92' a fost exceptionala,si eu unu cu siguranta mi-as dori sa o revad imbracand din nou costumul (din pct meu de vedere e sexy si la 51 ani ). Daca nu se poate... dupa mine ar mai fi o singura solutie : Angelina Jolie. In rest nu cunosc nici o actrita care sa detina sarmul potrivit pt acest rol.
chaosnecrolyte pe 28 iunie 2009 18:51
Parca Rachel Weisz e considerata pentru acest rol. E mult mai tanara, si de-a dreptul ametitor de frumoasa, avand porecla "Trandafirul britanic", dar are si o voce adorabil de seducatoare. Incerc sa imi imaginez doar daca ar trebui sa isi pastreze accentul britanic sau nu pentru acest rol... Ha Ha! V-ati putea imaigna cum ar spune Rachel "MEOW!" cu accent britanic ?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells