Liam Neeson încearcă să-şi recâştige viaţa în Necunoscutul

14 Feb 2011
Liam Neeson încearcă să-şi recâştige viaţa în Necunoscutul

Celebrul actor irlandez Liam Neeson revine într-un nou film de acţiune, Necunoscutul, care va avea premiera în România din 18 februarie în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex Cluj şi reţeaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Bacău, Timişoara, Arad, Baia Mare, Iaşi).  
 
 După rolurile de compoziţie, care au făcut istorie, din Lista lui Schindler, Gun Shy sau Michael Collins, Liam Neeson a adus un suflu nou filmelor de acţiune cu interpretările aclamate din  Taken, Clash of the Titans/Înfruntarea Titanilor sau  Next Three Days/Trei Zile de Coşmar.
 
Realizat după romanul omonim scris de Didier van Cauwelart, Necunoscutul aduce pe marile ecrane o poveste enigmatică. Liam Neeson este doctorul Martin Harris. Acesta pleacă alături de soţia să (January Jones) în Berlin pentru a participa la o conferinţa de specialitate. Însă, în urma unui accident cumplit de maşină, Martin se trezeşte pe un pat de spital, confuz şi fără să aibă idee cum a ajuns acolo. La scurt timp, constată stupefiat că nimeni nu îl recunoaşte şi este privit ca un străin chiar şi de către soţia lui.  
 
De aici până la haos nu mai este decât un pas, doctorul porneşte într-o cursă agonizantă pentru a-şi recupera viaţa şi nici măcar din partea poliţiei nu primeşte ajutor. Rămas fără acte, extenuat şi hărţuit, Martin începe să pună sub semnul întrebării totul, inclusiv propria-i identitate şi sănătate mintală.

,,Am înţeles pe deplin prin ce trecea Martin. În tinereţe am fost boxeur amator şi nu de puţine ori am avut de-a face cu momente de semi-inconştientă după lovituri ceva mai puternice.

Un aliat neaşteptat (Diane Kruger) pare să îi readucă speranţa, dar aflarea adevărului rămâne în continuare o misiune imposibilă. Neeson a fost atras încă de la început de scenariu, mărturisind: ,,Am înţeles pe deplin prin ce trecea Martin. În tinereţe am fost boxeur amator şi nu de puţine ori am avut de-a face cu momente de semi-inconştientă după lovituri ceva mai puternice. Aşa că pot spune că ştiu cum e să îţi pierzi memoria, experienţa de viaţă ajutându-mă să creez cât mai bine acest rol”. Filmat în totalitate în Berlin, pelicula a împrumutat din aerul deosebit al acestui oraş. Astfel, cele două lumi care continuă să coexiste şi astăzi în capitala Germaniei sunt oarecum o prelungire a ceea ce trăieşte personajul principal.  
 

 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
trustme pe 14 februarie 2011 15:55
tare filmu .. abia astept sa il vad :D
RomaniaMare pe 14 februarie 2011 17:02
Suna bine. Cred ca va fi un film bun.
legolas05 pe 14 februarie 2011 17:54
cred ca va fi un film frumos...astept sa il vad
RomaniaMare pe 14 februarie 2011 19:55
Joi ma duc sa il privesc la Cinema City din Cluj. Cine mai merge ? :D
alexinio pe 14 februarie 2011 20:11
eu vin la cinema city cluj
alexinio pe 14 februarie 2011 20:11
stau in marasti.apoape de mall.
cetateanu pe 14 februarie 2011 23:06
Pare foarte interesant abia astept a vad daca va reusi sa ma impriesioneze si filmul ca rezumatul pe care l-ati prezentat.
Krakatau pe 15 februarie 2011 00:56
E o tema interesanta, si genul de rol care i se potriveste lui Liam Neeson.
Acum vreo 2 saptamani am urmarit o serie de trailere si asta mi-a placut cel mai mult, alaturi de Source Code si The Adjustemenet Bureau.

alex_il_fenomeno pe 15 februarie 2011 11:24
pare un film interesant , daca apare Liam Neeson cred ca va fi reusit !
andu7zu pe 15 februarie 2011 17:29
Foarte interesant

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells