Leonardo DiCaprio vrea să ia Prizonieri

de Gloria Sauciuc în 22 Feb 2010
Leonardo DiCaprio vrea să ia Prizonieri

În luna septembrie a anului trecut, Prisoners, scris de Aaron Guzikowski, a fost inclus pe agenda începutului de an, dar nici măcar acum, aproape de luna martie, nu au demarat filmările. Şi asta pentru că mai multe persoane implicate au renunţat - pe parcurs - la proiect.

Antoine Fuqua (Shooter, Training Day) trebuia să regizeze filmul, dar a renunţat, asemenea lui Bryan Singer, care urma să ia cârmele producţiei.

Cu toate aceste amânări, proiectul se pare că va vedea lumina marelui ecran, de vreme ce tocmai Leonardo DiCaprio este interesat de unul dintre rolurile principale, iniţial concepute pentru Mark Wahlberg şi Christian Bale sau Hugh Jackman, anunţă Deadline Hollywood.  

Se pare că Leonardo DiCaprio şi-a condiţionat implicarea în proiect de numele regizorului adus pentru Prisoners. Să nu uităm că Leonardo DiCaprio a colaborat cu regizori de calibru, precum Martin Scorsese, Chris Nolan, Sam Mendes, Ridley Scott şi Ed Zwick...

Povestea din Prisoners este a unui tată care îşi face singur dreptate şi-l răpeşte pe omul despre care crede că se face vinovat de dispariţia fiicei lui şi a celei mai bune prietene a ei. Vă sună a Mystic River sau Taken?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
catalin pe 22 februarie 2010 20:58
bun articolul,e bine ca ne informatzi despre proiectele marilor actori.personal sunt un fan al lui di caprio,abia astept sa se concretizeze si acest nou proiect al lui.mi-as dori sa stiu si care va fi regizorul filmului,daca s-a stabilit si care este regizorul preferat de di caprio.este un actor foarte bun,cu realizari deosebite,ce joaca si poate juca o varietate de roluri,il recomand.despre site ,numai de bine,suntetzi cei mai tari.
rvn pe 22 februarie 2010 21:49
DiCaprio este un actor care s-a maturizat artistic destul de greu dupa parerea mea.Are cateva filme interesante la activ(nu ma refer la Titanic,bineinteles),dar,parca nu a venit inca vremea sa straluceasca,inca nu i-a picat in mana filmul in care sa-si joace"rolul vietii lui" si care sa-i aduca consacrarea definitiva de mare actor.Doua filme mi-au placut in mod special cu Leo:The Departed si Blood Diamond,mai ales ultimul....
Popescu Ionescu pe 23 februarie 2010 00:37
Cred ca regizorul favorit al lui DiCaprio este Sergiu Nicolaescu...
Codrutz pe 23 februarie 2010 02:16
Imi suna si a The Lovely Bones nu doar cele mentionate mai sus :P
Cine a vazut The Lovely Bones, stie, daca nu, vi-l recomand cu placere!

rrs85 pe 10 mai 2010 10:20
;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells