Legendarul Paul Newman are mari probleme de sanatate

de Razvan Boboc în 24 Ian 2008
Legendarul Paul Newman are mari probleme de sanatate

Paul Newman, 83 de ani, este de mai multi ani bolnav de cancer. El a fost operat cu succes la un spital din New York si a stat in convalescenta timp de trei saptamani, scrie Thisislondon.co.uk. "Mai intai a avut probleme respiratorii si nu mai putea sa se deplaseze. Dupa Ziua Recunostintei, familia s-a ingrijorat si l-a dus la un specialist din New York", a declarat un apropiat al actorului. Familia a incercat sa tina departe de ochii presei toate aceste evenimente.

Cu toate ca este foarte bolnav, Newman nu da semne ca ar vrea sa renunte la viata sa activa si la pasiunea sa pentru masinile de curse. Actorul se pregateste pentru cea de-a 50-a aniversare a casatoriei sale cu Joanne Woodward, pe 29 ianuarie.

Newman a jucat in peste 70 de filme, a castigat un Oscar in 1987 pentru "Culoarea banilor" si premiul pentru cel mai bun actor la Cannes, in 1985, pentru "Lunga vara fierbinte". Starul si-a anuntat retragerea din cinematografie in 2005. El a aparut pe ecrane ultima data in 2002, alaturi de Tom Hanks, in filmul "Drumul spre pierzanie".

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells